2777
2789

من از اول تپل بودم ولی دیگه انقدر نبودم 

هرکس میدید میگفت خوبی که نهایتش ۷۰ باشی ، سایزم ۴۸ بود 

یادش بخیر 💔

تازه خاطر خواهم داشتم اونموقع😂

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

منم برا صورت صاف دوماه پیشم از وقتی میرم باشگاه کلی جوش زدم هعییی

لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۷۰ کیلو سایز ۴۸ نمیشه . سایز ۴۴ میشه

خب من وزنم بیشتر از ۷۰ بود ولی هیکلم واقعاً  کمتر نشون میداد 

۷۰ کیلو سایز ۴۸ نمیشه . سایز ۴۴ میشه

حتما قدش ۱۵۰ 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

الان چندی؟ رژیم و باشگاه رو امتحان کردی؟

الان ۱۲۳💔

تو عرض چند ماه انقدر چاق شدم 

حتما قدش ۱۵۰

نه وزنم بیشتر بود ولی واقعاً به هرکی میگفتم میگفت بهت نمیاد نهایتش انقدر نشون میدی 

حالا الان همه مسخرم میکنن

از اون تبدیل شدم به این 

منم دلم تنگ شده،اخه چراااا چرااااا چاق شدم😭😭

مگه چندی؟

من خیلییییییی زیادم 

نه وزنم بیشتر بود ولی واقعاً به هرکی میگفتم میگفت بهت نمیاد نهایتش انقدر نشون میدی حالا الان همه مسخ ...

نمیفهمم چرا مسخره میکنن به اونا چه ربطی داره وزن تو

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مگه چندی؟من خیلییییییی زیادم

من۷۵😭

چندروزه رژیمم اما دلم میخواد تاعید لااقل تغییرکنم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
نمیفهمم چرا مسخره میکنن به اونا چه ربطی داره وزن تو

چه می‌دونم والا💔