2777
2789

واقعاً یعنی میشه تا آخر عمر یکی اینجوری کنه؟😂🤦🏻‍♀️

یکی اینجا می‌گفت زن داییش و داییش نمی‌گرفته این دعا گرفته داییش اومده اینو گرفته و الان بیست ساله میره تمدید میکنه یه روزم وقتی داشته لباس عوض می‌کرده دیده زن داییش رو سوتینش یه کیلو دعا بسته..😐😐😐

یکی دیگه می‌گفت مادر جاریم زن خرابی بود همه میشناختنش وقتی برادر شوهرم میخواست جاریمو بگیره همه گفتن نه ولی جاریم رفت زبون همه رو با دعا بست و مادر شوهرم گفت دختر به این خوبی چرا باهاش ازدواج نکنی مادرشو ك نمی‌خوای بگیری خودش مهمه ك پاکه..

یه دختره هم تو اینستا می‌گفت خالم ده سال پیش دعا گرفت پسری ك دوسش داره بیاد خواستگاری این اومد اینا ازدواج کردن بعد دعا نویس یه دعایی داده بوده این آویزون کنه رو درخت اینم رو درخت حیاط خونه پدریش بسته بعد ده سال ك این درخت و قطع کردن اینا طلاق گرفتن..

شما هم از اینجور مورد ها دیدین؟

فقط سوالم اینه اگه دعا نویسشون به امید خدا بمیره و نتونن تمدید کنن و تا پیدا کردن یه دعا نویس دیگه زندگی اینا چی میشه؟؟😂

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

عاره هر دم به دقیقه تا یه چیزی میشه میره پیش دعا نویس

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مکرد دیدم ولی پایدار نبوده هرکاری میکردن دیگ نموند جدا شدن 

یه مورد دیگ ام بود باورت شاید نشه خود دختری ک با دعا نوشته بود بگیرتش و خودش به زور طلاق گرفت 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

تا دلت بخاد دیدم یه نمونش عروس خاله شوهرم ماهانه دعا میگیره بقول خودش فرض میکنه اجاره خونه میده شوهرش داشت طلاقش میداد رفت یه دعا کرد شوهره آمدمنت کشی این یه نمونه بود بماند خاله ومامان و خواهرم ک ازشون دیدم

مکرد دیدم ولی پایدار نبوده هرکاری میکردن دیگ نموند جدا شدن یه مورد دیگ ام بود باورت شاید نشه خود دخت ...

اون ك تمدید می‌کرده همش چیشد طلاق گرفت پس؟

کیه از آشنا هاتونه؟زندگیش خوبه؟

عار فامیله 

نه زندگی خوبی نداره 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
تا دلت بخاد دیدم یه نمونش عروس خاله شوهرم ماهانه دعا میگیره بقول خودش فرض میکنه اجاره خونه میده شوهر ...

چند سال ازدواج کردن؟

واقعاً خیلی مسخره اس این کار..

البته اینا از دعا نویسم شانس دارن خواهر ما بودیم اثر نمی‌کرد حالا😂

چند سال ازدواج کردن؟واقعاً خیلی مسخره اس این کار..البته اینا از دعا نویسم شانس دارن خواهر ما بودیم ا ...

۲۳ ساله ازدواج کرده طرف پسردایشه میگه سال اول میخاست طلاقم بده به زور دعاوطلسم زندگیشو حفظ کرده اینا کاربلدن پیش دعانویس خبره میرن خاله خودم ۳۵ سالو رد کرد با دعا وجادو برادرشوهر اون خالم گرفتش ۱۰ سالم از پسره بزرگتره 

چند سال ازدواج کردن؟واقعاً خیلی مسخره اس این کار..البته اینا از دعا نویسم شانس دارن خواهر ما بودیم ا ...

مامان خودم زن دوم شد یبار سوتی داد رفته کرمانشاه پیش دعانویس زن اول بابامو از چشم همه انداخته بابام طلاقش داده فقط من تو ابن خانواده وفامیل سراغ این چیزا نرفتم از انرژی منفی بعدش میترسم

۲۳ ساله ازدواج کرده طرف پسردایشه میگه سال اول میخاست طلاقم بده به زور دعاوطلسم زندگیشو حفظ کرده اینا ...

آره دقیقاً بلدن کجا برن...

پناه به خدا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ابنم بگم صاحبکار خاهرم با یه زن متاهل رابطه داشت خاهرم رفت پیش دعانویس خودم باهاش بودم رو یه قفل حکاکی کرد گفت بندازش تو یه چاه کلیدشم پیش خودت باشه رابطه اونارو بهم زد مرده اومد سمتش ولی رابطشون مریض وکج داره طرف زیربار ازدواج نمیره