2777
2789
عنوان

دیدین کسی شوهرشو به زور دعا نگه داره🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 23 پست
ابنم بگم صاحبکار خاهرم با یه زن متاهل رابطه داشت خاهرم رفت پیش دعانویس خودم باهاش بودم رو یه قفل حکا ...

چرا زیر بار ازدواج نمیره مگه دعا نگرفته خواهرت؟؟

ولی خوشبحالش چه دعا نویسی داره😎

منم راستش خیلیی بابت این قضیه گرفتارم یه سلیطه رابطه من و عشقمو از همون اول آشناییمون بهم زده من متنفرم برم دعا نویس ولی دیگه مجبور شدم باورت نمیشه دعا رو بردم تو قبرستون دفن کردم جدا بشن عفریته رفت باطلش کرد چند تا دعا گرفتم باطلش کرد یه بارم شهریور ماه برگشت ولی بازم اون زنیکه رفت یکی دیگه گرفت منم دیگه پول نداشتم برم سراغ دعا نویس ، یه دختر مجرد چجوری هفته به هفته پول جور کنه؟

الانم چند بار رفتم سر کار حتی کارگری الانم دنبال کارم دارم پولامو جمع می‌کنم طلسم ابدی بگیرم با حفاظ دیگه نتونه باطل کنه

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا زیر بار ازدواج نمیره مگه دعا نگرفته خواهرت؟؟ولی خوشبحالش چه دعا نویسی داره😎منم راستش خیلیی بابت ...

خواهرمم مشکل شمارو داره این دعا میگیره زنه میره باطل میکنه صاحبکار خاهرم خیلی پولداره میخاد مهاجرت کنه قصدش ازدواج نیست خاهرم سریش شده از جفتشون سواستفاده کرد انداختشون بجون هم ولی خاهرم پسره رو کلا بسته ک نتونه بره سمت زن دیگه ایی

اون ك تمدید می‌کرده همش چیشد طلاق گرفت پس؟

اصلا سرانجامشون خوش نبوده والا یکیم شوهرش مرد 

اره باورت میشه خودش طلاق گرفت 

یکیم هست از صدتا طلاق بدتره مرده زن دیگ گرفته

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خواهرمم مشکل شمارو داره این دعا میگیره زنه میره باطل میکنه صاحبکار خاهرم خیلی پولداره میخاد مهاجرت ک ...

دم خواهرت گرم 😁

چجوری وقتی طرف و بسته دعای اون زنده اثر می‌کنه میره سمت اون؟

راستی به خواهرت بگو برای رابطشون حصار بگیره دعا های زنه دیگه بی‌اثر میشه من چون پول ندارم نگرفتم 

دنبالش نرو فایده نداره

تو رو خدا برام دعا کن این زنه خودش کنار بکشه من به عشقم برسم🥺🥺

حرف زدن باهات خیلی آرومم کرد ، ان شالله به حق حسین مشکل خواهرتم حل بشه