2777
2789

سرماخورده سرفه های خلطی زیاد میکنه و دماغاش کیپه نفس نمتونه بکشه ...امروز ۳‌روزه ک مریضه

تب هنوز نکرده 

دکتر‌بردمش ازیترومایسین و شربت ضد سرفه و قطره بینی و استامینوفن داده گفت تا ۵ روز بهش بده و بعد ۵ روز دیگ‌ندی بهش اگ خوب نشد باید عکس رنگی بگیریم از ریه ش 

چیکار کنم خوب شه خیلی حالش بده ...چرا دکتر گفت تا ۵روز دارو بده آخه من نمیخوام عکس رنگی بگیرم بچم زیر دست ازمایش و دکترا بندازم 

اشتهاش خیلی کم شده هم‌شیر خودم میدم هم شیرخشک ولی الان سه روزه خوب نمیخوره اگ خوب نخوره هم از ادرارش دفع نمیشه 

توروخدا یه چی‌بگین 

بی بی چکم روز تولد پدرم مثبت شد😍 تو دلی من عاشقتم ولی خیلی اذیتم میکنی یکم شل بگیر عزیزکم دارم میمیرم از علائمت😪برای سلامتی خودم و تو دلیم اگه دوس داشتی دعا کن 🫠🥰 منم از ته دلم آرزو میکنم هرچه سریعتر به خواستت برسی🙂دختر خوشگلم ۲۴ آبان ۴۰۳ بدنیا اومدی دورت بگردم با اومدنت زندگیمون و شیرین تر کردی ❤️😍 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخی عزیزم لعنت کن اون ادمای مریضی که اومدن دیدن نوزاد

😭😭

بی بی چکم روز تولد پدرم مثبت شد😍 تو دلی من عاشقتم ولی خیلی اذیتم میکنی یکم شل بگیر عزیزکم دارم میمیرم از علائمت😪برای سلامتی خودم و تو دلیم اگه دوس داشتی دعا کن 🫠🥰 منم از ته دلم آرزو میکنم هرچه سریعتر به خواستت برسی🙂دختر خوشگلم ۲۴ آبان ۴۰۳ بدنیا اومدی دورت بگردم با اومدنت زندگیمون و شیرین تر کردی ❤️😍 

روند درمان ۷ روزه تا ده روزاونم‌بچه یکماه نباید زیاد دارو‌بخوزه دکتر برای همین گفته بنظرم

خب گفته تا ۵ روز بدم و قط کنم ...من نمیخوام عکس رنگی بگیرم ..بعد ۵ روز ببرمش یه دکتر دیگه؟ 

نگران نباشین چون دوره درمان آزیترومایسین 5 روزه ینی باید 5 روز بدین این چند روز براش نزدیکش بخور سرد روشن کنین قطره بینی هر 4 ساعت هر بینی 2 قطره بندازین انشاءالله بهتر میشه چون دکتر گفتن اگه بهتر نشد بیارینش بعد ببرین معاینه بشه

خب گفته تا ۵ روز بدم و قط کنم ...من نمیخوام عکس رنگی بگیرم ..بعد ۵ روز ببرمش یه دکتر دیگه؟

نه عوض نکن

چرا نمیخوای عکس‌رنگی‌بگیری؟؟این مریضی جدید ریه رو‌خیلی درگیر میکنه 

از خدا مبخوام‌قبل پنج‌روز خوب بشه 💞💞💞💞

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
تازه بردیش دکتر داروهاش رو مرتب بده ان شاالله خوب میشه انقد استرس نداشته باش ومعمولا دکترا تا پنج رو ...

باشه ممنون

نه عوض نکنچرا نمیخوای عکس‌رنگی‌بگیری؟؟این مریضی جدید ریه رو‌خیلی درگیر میکنه از خدا مبخوام‌قبل پنج‌ر ...

دوس ندارم بچم اذیت شه لوله بفرستن تو ریه ش .....

ایشالا ممنون 

نگران نباشین چون دوره درمان آزیترومایسین 5 روزه ینی باید 5 روز بدین این چند روز براش نزدیکش بخور سرد ...

باشه خیلی ممنون