2777
2789
عنوان

خانما کمکککک دخترم یک ماه و بیست و چهار روزشه و

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 28 پست
اگرهم خونت سرده بعد از ماساژ باروغن روی سینش و پشتش قسمت بین دو کتف یه لایه ی نازک پنبه بزار

نه خونم گرمه عزیز ...ممنون بازم 

بی بی چکم روز تولد پدرم مثبت شد😍 تو دلی من عاشقتم ولی خیلی اذیتم میکنی یکم شل بگیر عزیزکم دارم میمیرم از علائمت😪برای سلامتی خودم و تو دلیم اگه دوس داشتی دعا کن 🫠🥰 منم از ته دلم آرزو میکنم هرچه سریعتر به خواستت برسی🙂دختر خوشگلم ۲۴ آبان ۴۰۳ بدنیا اومدی دورت بگردم با اومدنت زندگیمون و شیرین تر کردی ❤️😍 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐لوله میفرستن؟؟منم ترسیدم حالا پنج‌روز بده ایشالله خپب میشه

اره عکس رنگی لوله میفرستن ...ایشالا

بی بی چکم روز تولد پدرم مثبت شد😍 تو دلی من عاشقتم ولی خیلی اذیتم میکنی یکم شل بگیر عزیزکم دارم میمیرم از علائمت😪برای سلامتی خودم و تو دلیم اگه دوس داشتی دعا کن 🫠🥰 منم از ته دلم آرزو میکنم هرچه سریعتر به خواستت برسی🙂دختر خوشگلم ۲۴ آبان ۴۰۳ بدنیا اومدی دورت بگردم با اومدنت زندگیمون و شیرین تر کردی ❤️😍 

تا میتونی براش اسپری بینی بزنو بعد ترشحات ش رو با پوآر تمیز کنو مدام بهش شیر بدهحتی اگه یک دقیقه میخ ...

باشه عزیز ممنون

ویروس جدیدو گرفته.

دخترمم گرفت 

ببین برای بینیش. پوست انارو بریز تو کتری بذار بجوشه چندساعت بخارش تو خونه پخش بشه من همینجوری برا دخترم کردم بینیش باز میشد

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
ویروس جدیدو گرفته. دخترمم گرفت ببین برای بینیش. پوست انارو بریز تو کتری بذار بجوشه چندساعت بخارش تو ...

ممنون ک گفتی

خودتون سرما خوردین؟؟؟میگم اگه کسی سرما نداره،رفلاکس رو هم چک کنید

من نه ولی شوهرم داره ...خواهرم داره از همینا گرفت

این کار رو برای ریه اش حتما انجام بده حتما

با روغن زیتون مرغوب کاامل بدنشون روغن مالی کن و ماساژ بده روزی چند بار. مخصوصا قفسه سینه اش و کمرش بین دو تا کتف کامل روغن مالی کن و بذار جذب شه .خونه رو گرم کن که بتونی لباسشو دراری روغن مالی کنی بعدش خوب بپوشونش. چند روز مداوم همین کارو بکن روزی چند بار حتما

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
این کار رو برای ریه اش حتما انجام بده حتمابا روغن زیتون مرغوب کاامل بدنشون روغن مالی کن و ماساژ بده ...

ممنون باشه حتما

داروهاشو ب موقع بدهیعتی چی دلت نمیخاد بچه م زیر دست دکتر و ازمایش باشه؟خب میخواستی مراقبش باشه نزاری ...

حزفتو نمیفهمک ببخشید مراقبش باشی یعنی چی . ؟؟؟یعنی عملا مادر مریضش کرده؟؟؟؟؟شاید پدر بچه مثلا تو سوپر کار میکنه و خودش نمیدونه بیماره بی علائم بچشو بغل کرده بیماری انتقال پیدا کرده این چجور قضاوتیه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حزفتو نمیفهمک ببخشید مراقبش باشی یعنی چی . ؟؟؟یعنی عملا مادر مریضش کرده؟؟؟؟؟شاید پدر بچه مثلا تو سوپ ...

قضاوت نیست نوزاد مراقبت نیاز داره بچه نیست ک بره بیرون بره پارک  یا تو مدرسه ویروس بگیره..بیمار شدن نوزاد بی احتیاطی پدر و مادر را نشون میده

قضاوت نیست نوزاد مراقبت نیاز داره بچه نیست ک بره بیرون بره پارک یا تو مدرسه ویروس بگیره..بیمار شدن ...

نوزاد داشتی؟ با یه گرمی سردی ساده هوای خونم مریض میشه . 

حتی ممکنه بی علامت خودت مریض باشی بچه ازت بگیره . 

کاری ب انسان حیونی ک میدونه مریضه و میاد کنار نوزاد ندارم . ولی گاهی هیچی تقصیر پدر مادر نیست  الکی عذاب وجدان ندیم ب یه مادر نگران

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نوزاد داشتی؟ با یه گرمی سردی ساده هوای خونم مریض میشه . حتی ممکنه بی علامت خودت مریض باشی بچه ازت بگ ...

بله بچه داشتم و این دوران مریضی شون هم طی کرد الانم از روی تجربه ی خودم دارم میگم..بچه ی منم وقتی چهل روزش بود مریض شد علتش هم این بود ک بی تجربه بودم و بردمش خونه ی کسی مهمانی...بجای اینکه گارد بگیرید یکم حساس تر باشیم رو این مسائل خیلی بهتره