2777
2789

مثلا خیانت و این مسائل و حتی دعوا نبوده باشه

فقط بگه خیلی فشار رومه و انگار کم آورده باشه بخاطر وضع جامعه و فکر کنه قراره شما باهاش بدبخت بشید اما یکی دوهفته بعد معذرت خواهی کنه بگه ام هر چی شما بگید اگه میخوایید فکر کنید و دوباره تصمیم بگیرید صبر میکنم

نمیدونم چه کنم 🙂 نظرم  رو مشاوره رفتن اصلا چه تضمینی هست بعدا زیر بار مشکلات باز اینکارونکنه 

خوبه مشاوره بگم بریم بعد نظرمو میگم بهتون ؟ 

شبیه روابط امروزی ام نبوده و با حدومرز و دو سال 

مثلا من همون اول گفتم باید مادرم درجریان باشه اونم صحبت کرد یا چندبار بیرون رفتیم گفتم باید خودتون صحبت کنید خودش تماس گرفت اجازه گرفت از مادرم و ...

جفتمون جایگاه اجتماعی خوبی داریم و تحصیل کرده ولی سنمون کمه 

دوسش دارم ولی منطق برام مهمتره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم پسر خوبیه یه بار بهش فرصت بده تکرار کرد از همه جا حذفش کن چون پسری که دختری رو بخواد کوه هم بر ...

بگم بریم مشاور بعد من میگم که مجدد قبول میکنم یا نه ؟ 

بعدم اگه مشاور گفت ارزش فرصت دارم خودم اشتباه دیدم حذف میکنم

عزیزم بهشون فرصت بده حتماولی از مشاورم کمک بگیردر نهایت تصمیم درست و آخرو خودت بگیر

خیلی میترسم میگم قضیه آب نمک کذاشتن و اینا نبوده باشه 

ولی حتما مشاوره میرم 

بنظرت خوبه بگم بهتره اول سه جلسه مشاور بریم بعدش من تصمیم میگیره که ادامه بدیم یا نه؟ خوبه این تصمیم 

چون خودم الان هیچی نمیدونم 

میگم نمیخنده ؟ نگه دختره کم داره ؟ 😅ولی خبواقعا نمیتونم ریسک کنم خیلی میترسم

اگه قصدتون جدیه بنظرم هیچ اشکالی نداره

اتفاقا این عاقلانه ترین کاره

یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار

به نظرم بهش فرصت بدهولی تکلیفتم مشخص کنمثل من یهو ۸سال معطلش نشی و اخرشم هیچی

درسته 

ملیکا من داستانتو کامل میدونم 

ولی خب باید به طرفتم حق بدی تو بعد دوسال برگشته بودی درسته ؟ 

این بعد دو هفته من انقد میترس میخوام‌بگم بریم مشاور اول که بعد تصمیم بگیرم😔