2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره اگه اونم قصدش جدی باشه طبیعتا باید درک کنه نگرانیمو

و میفهمه تو برای خودت و وقت و زندگیت ارزش قائلی و نمیتونه باهات بازی کنه

خوشبخت باشی عزیزم❤️

یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار

درسته ملیکا من داستانتو کامل میدونم ولی خب باید به طرفتم حق بدی تو بعد دوسال برگشته بودی درسته ؟ این ...

اگر راضی شه برید مشاوره ک عالیه

آره 

ولی همون دوسال قبل هم مقصر بود و من الان ک دارم بهش فکرمیکنم متوجهش شدم‌...

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

چند سالتونه؟ ظاهرا آدم متعادلی نیست گیجه

تقریبی میگم بیستو یک و بیستو پنج 

شرایطش تو نوسانه میدونی تو یه سنی هست که داره تلاش میکنه طبیعتا ولی همش میترسید میگفت اگه نتیجه نده اگه نتونم پیشرفت کنم همش فکر میکرد من قراره باهاش بدبخت بشم 

چندین شیفت کار میکرد میگفت سعی میکنم خوشبختت کنم بعد وضع جامعه روکه میبینی میدیم میگفت بدبخت میشی با منی و نگران بود

هر چند گفتم که هردومون شغل و تحصیلات خوبی داریم ولی کمالگراست اون 

بگم بریم مشاور تا تصمیم بگیرم خوبه؟

اگر راضی شه برید مشاوره ک عالیهآره ولی همون دوسال قبل هم مقصر بود و من الان ک دارم بهش فکرمیکنم متوج ...

راضی نشه بیاد مشاور که فکر نکنم بتونم ببخشمش 

خیلی دوسش دارما ولی اگه نگرانی منو درک نکنه و نیاد مشاور نمیشه دیگه😔

راضی نشه بیاد مشاور که فکر نکنم بتونم ببخشمش خیلی دوسش دارما ولی اگه نگرانی منو درک نکنه و نیاد مشاو ...

ازش بخواه تکلیفتو مشخص کنه

دیگه بعد از این همه مدت باید قصدش مشخص باشه

ببین راضی میشه پیشقدم شه برای ازدواج

اینجوری مشخص میشه تو اب نمکی یا نه

ازش بخواه تکلیفتو مشخص کنهدیگه بعد از این همه مدت باید قصدش مشخص باشهببین راضی میشه پیشقدم شه برای ا ...

من الان زیاد تمایل به ازدواج ندارم 

بیستو یک سالمه تازه 

کلا گیج شدم نمیدونم چکنم

تقریبی میگم بیستو یک و بیستو پنج شرایطش تو نوسانه میدونی تو یه سنی هست که داره تلاش میکنه طبیعتا ولی ...

بیین ین هردو خیلی کمه مخصوصا پسره مشخصه که هنوز نمیدونه چه کنه پسرا تا 30 سالگی میخوام همه چیو تجربه کنن

واقعا نمیدونم چ کنم من میگم یه جلسه اول خودم برم مشاور حرف بزنم بعد به اون بگم بریم ؟ از یه طرف دوست ...

اره ی جلسه برو ببین اصلا مشاور چی میگه

همه چیو واسش تعریف کن