2777
2789
کاش میشد ۱۰۰۰ بار لایکت میکردم🤣🤌

😂😂😂واقعا راست میگم انقدر وضع خرابههههههه  معلم سوال میده بچه ها حل کنن خودش بلد نیست .

دختر من انقدر قاطی کرد با یه معلمه دعوای بدی کرد😖😂

همش روز و شب میگه خدایا این معلم های بد رو لعنتشون کن که عذاب میدن (العان بعضی از کاربرا میریزن سرم میخان بگن دخترت تنبله توجه داشته باشید تنبل نیست و معدلاش ۲۰ هست 😑)

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
افرین منم همینو میگم

راستی دیدم داری میگی ترمیم میکنی کدوم درساتو ؟

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم منطقه ای؟

آریا شهر صادقیه 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
😂😂😂واقعا راست میگم انقدر وضع خرابههههههه معلم سوال میده بچه ها حل کنن خودش بلد نیست .دختر من انق ...

نه عزیزم خودم تجربه دارم دیگه هم کلاسیم ریاضی پارسال که نهایی بود و فرستاده تو گروه میگه خانم اینو بگین درحالی که غلط گفته 😑🤌

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
تو دبیرستان معدل بیست نداشتیم راهنمایم همه 20 میگیرن

دخبر کوچیکم ۲۰ هست ولی بزرگه ۱۹ و نیم میگیره  گاهی بیشتر دبیرستانه 

همرو

مگه چیزی گفتن راجبش؟

نه عزیزم خودم تجربه دارم دیگه هم کلاسیم ریاضی پارسال که نهایی بود و فرستاده تو گروه میگه خانم اینو ب ...

خیلی احمقن

معلم دختر من دعوا میکرد که جوابم درسته  مثل بچه ها !

انقدر حرصم میگیره  صبح به صبح میشست ۴۰ دقیقه صبحونه خوردن بعدش دعوا با بچه ها

روانی شدیم بخدا 

تازه اداره به این نتیجه رسیده چرا بچه های ایران طبق ازمون تیمز افت شدید داشتن!دلیلش مشخصه 😂

شما خودت اطلاع نداری که میگی بره تو کانالای تلگرام که بدبخت شهاتفاقا همین الانم دیره همین شماهایین ک ...

اولا که من خوندم امسال کنکور دارم و دانشجو نیستم و مشاورهم‌نیستم

چیزایی هم که گفتم صرفا تجربه خودمو دوستام بوده

منظور من هم از کانالای تلگرام کانالایی مثل سیب ترش و اینچیزا بود که کلی محتوای رایگان داره میتونه مسیرو هزش پیدا کنه

الان که دهمه واقعا وقت داره بشینه روزی یه فیلم بینه و ۴ تا درس تخصصیو بخونه و تست بزنه براش اگه اونی که دهمه و فقط درسای پایه دهمو نمیتونه خوب بخونه قطعا مشکل از برنامه و ساعت مطالعه اش هست سال دوازدهم میخواد چیکار کنه؟

بعدم یخورده درست صحبت کنی به جایی بر نمیخوره

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫀
خیلی احمقنمعلم دختر من دعوا میکرد که جوابم درسته مثل بچه ها !انقدر حرصم میگیره صبح به صبح میشست ۴۰ ...

حالا آزمون تیمز و نمی‌خوایم همین درس عادیشون و بدن🤣🤣

اولا که من خوندم امسال کنکور دارم و دانشجو نیستم و مشاورهم‌نیستمچیزایی هم که گفتم صرفا تجربه خودمو د ...

چجوری خسته نمیشی خواهرم؟ من زود خسته میشم یازدهمم

حالا آزمون تیمز و نمی‌خوایم همین درس عادیشون و بدن🤣🤣

ازمون تیمز همون آزمون عادی مدرسه هست  

کلاس چهارم و کلاس هشتم که آزمون میدن  تو مدارس

نمره هارو مقایسه میکنن تو  کشور ببینن کشور چقدر پیشرفت داشته و اینا 

که همه کشور ها ۴ سال یکبار انجام میدن که ایران تو وضع بحرانی هست 😑😂

ازمون تیمز همون آزمون عادی مدرسه هست کلاس چهارم و کلاس هشتم که آزمون میدن تو مدارس نمره هارو مقایس ...

آهان من نمی‌دونستم شامل دبیرستانی ها نمیشه باز🤣🌚

ممنونم ازتون 

چجوری خسته نمیشی خواهرم؟ من زود خسته میشم یازدهمم

چی بگم والا الان خسته ترینم:)

ولی الان بشین قشنگ درسای یازدهمو بخون برا نهایی بعدا پشیمون نشی

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35