2777
2789
آهان من نمی‌دونستم شامل دبیرستانی ها نمیشه باز🤣🌚ممنونم ازتون

خواهش میکنم❤️

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

خواهش میکنم❤️

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم❤️

چی بگم والا الان خسته ترینم:)ولی الان بشین قشنگ درسای یازدهمو بخون برا نهایی بعدا پشیمون نشی

حتما مرسی خواهرم🤌🌚

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
اینجورم معلومه انگار هیچ اطلاعی از کلاس و کتاب تست نداری حتما برو تو کانالای تلگرامی بچرخ ببین باید ...

اخه مدرسه هم هیچی درس نمیدن یا بیشتر روزا وقت نداریم هی دعوا میشه مدرسه زنگ میزنن اولیا اول سال تهعد دادم یه هفته اخراج بودم میخام بمونم خونه مشاوره اینا بگیرم هروز چکم کنه درسام اوکی کنه بخونم کلاس برم

مگه وسط سال میشه رفت بزرگسالان

آره

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بیا پایین بابا هنوز نمیدونی چه حسی داره ببینی که تو داری به معلمت درس میدی 2 ماه معلمت قهر کنه واسه ...

اره خب همینکه توانایی تحمل حرفای مخالفت رو نداری معلومه نمیشه به تفاهم رسید. 

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
تو باید نمره مستمر داشته باشی برای کارنامهاینا همش حساب میشهابتدایی که نیستبه خانوادت بگو صبر کنن تا ...

ن نمخان برن که میخان به عنوان بهونه بگن

نمره مستمر خب میگیرن امتحان اردیبهشت امتحان میانترنه همونو بزارن

دهم اصلا....حداقل یازدهم دوازدهم بازم یه چیزی

میدونی مدرسمون هیچی درس نمیده منم دوست ندارم وقتم تلف شه 

یه معلم ریاصی داریم دانشجوعه چنسال از ما بزرگتره هیچی سر در نمیاره ار بیرون برامون استاد ریاضی اوردن ساعتی چهار میلیون میگیره تدریس میکنه از همع ما ساعتی100میگیرن ترجیح میدم بمونم خونه خودم بخونم کلاس بخونم کلاس انلاین بگیرم

کاملا ذهنت برام رو شده. تحت تاثیر جو رسانه‌ای قرار گرفتی. بیخیال حاجی روش سنتی رو پیش بگیر بهترین نت ...

اخه پس درس از کجا یاد بگیرم؟ 

ما معلم نداریم معلم ریاضیمون هفته ای یبار میاد بقیه روزا دانشگاهه معلم زیستمون سال اول تدریسشه معلم فیزیکمون معلم ریاضی بود سال پیش تازه اومده ارتقا پیدا کرده اومده فیریک کل کلاس افتادیم درسا رو هیچی بلد نیستیم از کجا درس یاد بگیرم پس؟ 

شما تو مدرسه ای درس خوندی که معلم زیستش یا مدرک پرشکی داره یا دبیری زیست مایی که معلمامون از اداره ا ...

بخدا همینه وقتم داره میره هرچقد میخونم بی فایدس نمتونم یه تست بزنم با این درس دادنشون الان افتادم ریاضیو فیریکو هیچی حالیم نیست