2777
2789

اینجورم معلومه انگار هیچ اطلاعی از کلاس و کتاب تست نداری حتما برو تو کانالای تلگرامی بچرخ ببین باید چیکار کنی یا از مشاور کمک بگیر

الان دهمی هنوز وقت داری قشنگ همچیو جمع کنی 

وقت به اندازه ی کافی داری احتیاجی به این نیست که نری مدرسه

این مدرسه نرفتن برا سال کنکور که ادم باید ۳پایه رو جمع کنه که اونم اگه طرف پایه رو درست خونده باشه احتیاجی نیست

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجورم معلومه انگار هیچ اطلاعی از کلاس و کتاب تست نداری حتما برو تو کانالای تلگرامی بچرخ ببین باید ...

چجوری بخونیم خب؟ این تاریخ بی‌ناموس رو هم نهایی کردن ۱۱ تا درست به چه سختی 

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
تو دولتی میگم راهنمایی تیزهوشان بودم دبیرستان اومدم دولتی اون میانگینم که میگی همه با پول نمره مستمر ...

والا من که متوجه نشدم خیلی موضوعتو پیچوندی... موفق باشی

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

اینجورم معلومه انگار هیچ اطلاعی از کلاس و کتاب تست نداری حتما برو تو کانالای تلگرامی بچرخ ببین باید ...

شما خودت اطلاع نداری که میگی بره تو کانالای تلگرام که بدبخت شه
اتفاقا همین الانم دیره همین شماهایین که توهم وقت داشتو میندازین تو سر بچه ها
این دختر همین الانم کنکوریه
مشاورای مفت خورم مث شما هیچ اطلاعی ندارن

عجیبه شما گفتی بالاترین معدل 15بوده بعد المپیادی و سمپادی شدی؟ یعنی توی ی مدرسه تیزهوشان بالاترین مع ...

من کامنت های شمارو باید بهتون بگم 

ولی ما تو تهران هستیم که کلی امکانات هست و حداقل یه خیابون یدونه یا دوتا مدرسه رو داره و باید بگم مدرسه دولتی ببخشید ..... ترین مدرسه هست 

اصلا درس نمیدن معلم هایی که هیجی سر در نمیارن فقط بلدن بیان بشینن تو دفتر صبحانه کوفت کنن و اشتباه درس بدن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
شما خودت اطلاع نداری که میگی بره تو کانالای تلگرام که بدبخت شهاتفاقا همین الانم دیره همین شماهایین ک ...

اره بابا وقت نیست که علاوه بر وقت آدم خسته میشه از مدرسه درسه با این نهایی ها که اوفف

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️

بتظر من کتاب درسی خوب بخون . تست و تشریحی زیاد کار کن یه موسسه خوب هم ثبت نام کن مثلا ماز خوبه خیلی ها میرن راضی هستن 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
چجوری بخونیم خب؟ این تاریخ بی‌ناموس رو هم نهایی کردن ۱۱ تا درست به چه سختی

درسی رو یاد نمیگری برو فیلم ببین براش برعکس چیزی که اکثزان میگن فیلم دیدن واقعا خوبه البته از استاد بدرد بخورا

تست بزن فیلم دیدن و درسنامه خوندن بدون تسن ارزشی نداره واقعا

آزمون شرکت کن

برای نهایی هم درسای تخصصی تو خوب تست بزنی اونارم خوب میدی

درسای عمومی هم هرشب یه ساعت دو ساعت وقت بزار براش یه شب دینی یبار فارسی همینجوری بخون

تاریخم به نطرم از رو سوال بخون مثلا یه سری فایلا هست که از خط به خط کتاب سوال در اورده برو پیداشون کن سوال جوابارو بخون بعد از کتاب رو خوانی کن 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫀
من کامنت های شمارو باید بهتون بگم ولی ما تو تهران هستیم که کلی امکانات هست و حداقل یه خیابون یدونه ی ...

کاش میشد ۱۰۰۰ بار لایکت میکردم🤣🤌

والا من که متوجه نشدم خیلی موضوعتو پیچوندی... موفق باشی

کجا شو نفهمیدی میگم راهنمایی سمپاد بودم از هشتم برا المپیاد شیمی جذب شدم خوندمو دوره اولو قبول شدم حالا که اومدیم شهر دیگه توی مدرسه دولتیم مستمرامو 20 گرفتم نهاییمو 17 18 گرفتمبقیه هم کلاسیامم همه افتادن مستمرو با پول قبول شدن

درسی رو یاد نمیگری برو فیلم ببین براش برعکس چیزی که اکثزان میگن فیلم دیدن واقعا خوبه البته از استاد ...

درسته ولی میدونید چیه مشکل من اولا گوشیه بعد خستگی بعدشم ۹ تا درسم فیلم میبینم نمی‌رسم 

دلیلش همین معلمان ادبیات کلاس هفتم و الان دارم توسط همین مجازی یاد میگیرم

من کامنت های شمارو باید بهتون بگم ولی ما تو تهران هستیم که کلی امکانات هست و حداقل یه خیابون یدونه ی ...

کدوم منطقه ای؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی...