2777
2789

خب منم مثل تو عم معلما داغون با اینکه یازدهمم

ببین نظر منو اگه میخوای اون روزایی که درسات سبکه نرو من خودمم همین کارو میکنم 

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️

برو آموزش از راه دور ثبت نام کن مجردم ثبت نام میکنن یا برو بزرگسالان یا برو غیرانتفائی ثبت نام کن از اولم بهشون بگو مدرسه نمیایی برا امتحان میایی خیلیا قبول میکنن و مستمر هم بالا بهت میدن فقط شهریه میدیی و خرداد و دی امتحان میدی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا احساساتی میشی عزیز من؟ اینا تجربه خودت بوده همه که اینجوری نبودن! چه بخوای چه نخوای همون معلم شی ...

مستمرو که بزرگسالم میذاره
جو تورو خدا جو نگو دیگه مدرسه ای که تو با اختلاف 15 نمره بالاترین نمرش باشی مدرسه ایی که معلم نیست فاحش-ه خونس یا مدرسه مدرسه ای که معلوم نیست دخا-نیاتیه یا مدرسه

من یازدهمم گلم به نظرم برو مدرسه قبل اینکه وارد اجتماع بشی باید یکم آمادگی داشته باشی مدرسه یک اجتماع کوچیکه و با اقشار مختلف جامعه آشنا میشی و راحت تر میتونی با جامعه وفق پیدا کنی 

جذاب سایتم😜

و اینکه بعضی معلما عقده ایین به قول دوستمون مستمر می‌زارن یکی از یکی چندش تر عرضه یه درس دادنم ندارن .

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
مستمرو که بزرگسالم میذاره جو تورو خدا جو نگو دیگه مدرسه ای که تو با اختلاف 15 نمره بالاترین نمرش باش ...

خب شما مدرسه بد رفتی دیگه. باید قبول کنی همه مثل هم نیستن. درس خوندن توی مدرسه ای با جو رقابتی خوب خیلی بهت کمک میکنه. مخصوصا برای روابط اجتماعی بهتر

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

ببین از الان که دهمی نری مدرسه کم کم خسته میشی از درس خوندن هنوز ۳ سال مونده قطعا تو خونه موندن افسردت میکنه

هرچقدرم مدرست داغون باشه برو امسالو الان دهمی فقط درسای دهم هست وقت داری دهمو جمع کنی قشنگ احتیاجی به مدرسه نرفتن نیست 

حالا روزایی که درس چرت دارین نرو وقت اتلافی داری تو مدرسه یه کتاب تست زیست ببر با خودت بشین تست بزن کلاسی داری برات غیر مفیده بشین تست بزن

کلاسای بیرونم اکثرا بدرد نمیخورن خوباشم خیلی گرونن از لحاط رفت و امدم نمیصرفه

الان انقد دسترسی به محتوای آموزشی زیاده راحت میتونی به تدریس هر معلمی دسترسی داشته باشه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫀
البته شاید مدرسه واقعا در سطح من نیست که هم المپیادی بودم هم سمپادی

عجیبه شما گفتی بالاترین معدل 15بوده بعد المپیادی و سمپادی شدی؟ یعنی توی ی مدرسه تیزهوشان بالاترین معدل 15بوده؟؟؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

وقتی شهرت فقط یه مدرسه داره میخوای چیکار کنی شهر دیگم 100 کیلو متر فاصله داره

خب دیگه این شرایط شما بوده

در کل اگه شرایطشو داری باید بری. سه سال مدرسه نرفتن از لحاظ روانی تاثیر بدی روی درس خوندن ادم میذاره

نه من 20 بودم بقیه 5 بودن اشتباه فهمیدی

توی سمپاد همه پنج بودن؟ یعنی از میانگین ی مدرسه دولتی کمتر؟ 😐😑

عجیبه شما گفتی بالاترین معدل 15بوده بعد المپیادی و سمپادی شدی؟ یعنی توی ی مدرسه تیزهوشان بالاترین مع ...

المپیاد رو از هشتم قبول شدم دوره اولشم رفتم دیگه برا دوره دومش که باید میرفتم شهر دیگه خانوادم نذاشتن سمپادم قبلن که شهر دیگه ای بودیم میخوندم