2777
2789
شاهد

شما تو مدرسه ای درس خوندی که معلم زیستش یا مدرک پرشکی داره یا دبیری زیست
مایی که معلمامون از اداره اخراج کردن به خاطر ابروشون کردنشون معلم چیکارکنیم ها
بریم مدرسه فقط خودمونو هدر بدیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن مدرسه عادی میرم که اصلا معلم نداریم داشته باشیم همشون هم دانشجوعن هیچی سر در نمیارن

کی گفته چون دانشجوعن هیچی سر در نمیارن؟؟ اتفاقا با درسا اشنا ترن و با جو دانش آموزا بهتر کنار میان! 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

من مدرسه نمونه بودم. فرهنگ.

شما تو مدرسه ای درس خوندی که معلم زیستش یا مدرک پرشکی داره یا دبیری زیست
مایی که معلمامون از اداره اخراج کردن به خاطر ابروشون کردنشون معلم چیکارکنیم ها
بریم مدرسه فقط خودمونو هدر بدیم

شما تو مدرسه ای درس خوندی که معلم زیستش یا مدرک پرشکی داره یا دبیری زیستمایی که معلمامون از اداره اخ ...

من انسانی بودم نه تجربی

این برای همه مدارس هم صدق نمیکنه! مدرسه دولتی نزدیک ما بهترین معلم منطق و فلسفه بود در حالی که سوالای نهاییم اون طرح کرده بود ولی معلم فلسفه ما نمیتونست انقدر قوی درس بده و بچه ها زده شده بودن

تو هر مدرسه ای خوب و بد هست

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

کی گفته چون دانشجوعن هیچی سر در نمیارن؟؟ اتفاقا با درسا اشنا ترن و با جو دانش آموزا بهتر کنار میان!

شما درست میگی
هنوز معلم شیمیی ندیدی که هر چیزی که میگی به امام حسین عزیز ربط بده
معلم فیزیکی ندیدی که درسشو با دفاعی قاطی کنه
ریاضیشم که هیچی 4 تا فرمول برای یه سوال بگه هر کدوم یه جواب بیاره هیچکدوم هم جواب اصلی نباشه

شما تو مدرسه ای درس خوندی که معلم زیستش یا مدرک پرشکی داره یا دبیری زیست مایی که معلمامون از اداره ا ...

ببینید باید نسبت به شرایط تصمیم گرفت. نمیشه گفت که فقط چندتا معلم بد هستن من دیگه کلا مدرسه نمیرم. نه این درست نیست. حداقل اون زنگ هایی که معلم خوب، تدریس میکنه رو باید رفت اونم دوازدهم تا تو با جو درس خوندن و محیط مدرسه هماهنگ باشی. 

مهمتر از درس خوندن، عوامل محیطیه. خواب خوب، غذای بد نخوردن، نداشتن دوست بد و مهمتر از همه، حضور تو جامعه و داشتن ارتباط با بقیه. مدرسه این نیاز آخر رو به بهترین شکل تامین میکنه.

اگرم فرضا سه سال مدرسه نری بعد بهشتی پزشکی قبول شی، تو برقراری ارتباط با بقیه شبیه یه ربات میشی. اونجاست که پیشمون میشی.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
شما درست میگی هنوز معلم شیمیی ندیدی که هر چیزی که میگی به امام حسین عزیز ربط بده معلم فیزیکی ندیدی ک ...

چرا احساساتی میشی عزیز من؟ اینا تجربه خودت بوده همه که اینجوری نبودن! چه بخوای چه نخوای همون معلم شیمی برات مستمر میذاره و همون جو مدرسه باعث میشه درس بخونی

ببینید باید نسبت به شرایط تصمیم گرفت. نمیشه گفت که فقط چندتا معلم بد هستن من دیگه کلا مدرسه نمیرم. ن ...

بیا پایین بابا
هنوز نمیدونی چه حسی داره ببینی که تو داری به معلمت درس میدی 2 ماه معلمت قهر کنه واسه نهایی که با هاشون کلاس خصوصی گرفتی هر چیزی که گفتن خوندی و دیدی چیزی که اون گفته اششتباه بوده پس به تفاهم نمیرسیم