2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد فرصتی دوباره دادن

60 بازدید | 9 پست

مثلا خیانت و این مسائل و حتی دعوا نبوده باشه

فقط بگه خیلی فشار رومه و انگار کم آورده باشه بخاطر وضع جامعه و فکر کنه قراره شما باهاش بدبخت بشید اما یکی دوهفته بعد معذرت خواهی کنه بگه ام هر چی شما بگید اگه میخوایید فکر کنید و دوباره تصمیم بگیرید صبر میکنم

نمیدونم چه کنم 🙂 نظرم  رو مشاوره رفتن اصلا چه تضمینی هست بعدا زیر بار مشکلات باز اینکارونکنه 

خوبه مشاوره بگم بریم بعد نظرمو میگم بهتون ؟ 

شبیه روابط امروزی ام نبوده و با حدومرز و دو سال 

مثلا من همون اول گفتم باید مادرم درجریان باشه اونم صحبت کرد یا چندبار بیرون رفتیم گفتم باید خودتون صحبت کنید خودش تماس گرفت اجازه گرفت از مادرم و ...

جفتمون جایگاه اجتماعی خوبی داریم و تحصیل کرده ولی سنمون کمه 

دوسش دارم ولی منطق برام مهمتره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه همون نگرانم و نمیتونم تصمیم بگیرم از یه طرفی تمام مدت میدیم فشار کاری و اینا داره دیوونش میکنه

عزیزم بزار یک چیزی رو رک بهت بگم چون پیش اومده و دیدم به چشم خودم

خودت داری میگی حد و مرز داشتیم دوساله 

اصلا امکان نداره پسر دو سال تو رابطه باشه چیزی نخواد ازت یا کم کم خودش پیش نیاد یا با تو رابطه برقرار میکنه یا نگهت میداره با یکی دیگه رابطه برقرار میکنه 

چون پسر بچه نیست که بگی خودش کار خودشو راه میندازه 

عزیزم بزار یک چیزی رو رک بهت بگم چون پیش اومده و دیدم به چشم خودمخودت داری میگی حد و مرز داشتیم دوسا ...

اتفاقا چه میدونی مطرح نکرد و چون من نمیپذیرم و همون اول سفت و سخت جلوش وایسادم 

حالا مصمم شده واسه ازدواج 

منظورم اینه وقتی من حد و مرزامو گفتم احترام گذاشت و پذیرفت چون نیگفت تورو واسه یه عمر زندگی انتخاب کردم

ولی باز نمیدونم 

اتفاقا چه میدونی مطرح نکرد و چون من نمیپذیرم و همون اول سفت و سخت جلوش وایسادم حالا مصمم شده واسه از ...

عزیزم من نمیگم چیزی نگفته حتما دارم میگم پسرای الان اصلا صبر نمیکنن مصمم شده برای ازدواج با شما، ممکنه شمارو نگه داشته باشه برای ازدواج ولی کار خودشو یک جا دیگه هم بکنه منظور من اینه

خلاصه خیلی حواست باشه

عزیزم من نمیگم چیزی نگفته حتما دارم میگم پسرای الان اصلا صبر نمیکنن مصمم شده برای ازدواج با شما، ممک ...

بگم اول بریم مشاور بعد من تصمیم میگیرم که میتونیم ادامه بدیم یا نه ؟ حداقل سه جلسه مشاوره بریم دوتایی