2777
2789

یه شماره ناشناس بهم توی واتساپ زنگ زد به صورت تصویری و جواب ندادم 

خط ایرانم بود ها

بعد پشت سرش بهش پیام دادم که شما کی هستی بعد اصلاً آنلاین نشد ولی بلاک کرد😐😐 

شمارشو سیو کردم هیچ شبکه اجتماعی به جز واتساپ نداره 

الان به نظرتون چه جوری بفهمم این فرد اسمش چی بوده کی بوده ؟

دلم می‌خواست با یه شماره دیگه پیام بدم شاید اینطوری جواب بده نه؟ 

اگه کسی توی واتساپ زنگ زده پس قطعاً شماره منو سیو داشته و منو می‌شناخته دیگه و از عمد بوده کارش و برای همون ذهنم درگیر شده

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید اشتباه گرفته بدبخت

آخه توی واتساپ وقتی شماره طرفو سیو می‌کنی پروفایل و بی‌عبو هرچی داشته باشه میاد 

تازه سیوم نکنی اسم طرف هست یعنی مشخص طرف از عمد زنگ زده اشتباه نبوده اونم توی واتساپ طرف تماس گرفته خوب یعنی شمارتو داشته

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

منم اینجوری شدم ولی از خارج بوده دختره اصلا نمیشناختمش🙄

عکس یه دختر تو باشگاه هم پروفش بود؟ یه همچین چیزی

منم چند وقت پیش تماس تصویری گرفت بعد به انگلیسی پیام داد که ببخشید دستم خورد و چندماه دیگه میخوام بیام ایران 😑 زدم بلاکش کردم

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

آخه توی واتساپ وقتی شماره طرفو سیو می‌کنی پروفایل و بی‌عبو هرچی داشته باشه میاد تازه سیوم نکنی اسم ط ...

منم شماره صد نفرو دارم اصلا يادم نمياد طرف كي هست

تو واتس اپمم جزء مخاطبينمه

دستش خورده يه موقع

اگه كارت داشت بلاكت نميكرد

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️
عکس یه دختر تو باشگاه هم پروفش بود؟ یه همچین چیزیمنم چند وقت پیش تماس تصویری گرفت بعد به انگلیسی پیا ...

مال من ک زنگ زده پروف دختره هندیه از موهاش و صورتش گرفته

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️