2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلاس رفتم بعدش خودم روزانه در حد پنج شیش تا کلمه یاد گرفتم تا اینکه مسلط شدم

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

۶ سال کلاس زبان رفتم، دیپلم زبان دارم

ولی فقط بستگی به تلاش و استعدادت داره

یکی از دوستام ۶ سال اومد کلاس زبان ولی الان آزمون پایانی رو قبول نمیشه که مدرکشو بگیره

حتی نمره قبولی برای آخرین لِوِل رو هم نمیاره

باید پیوستگی داشته باشی زبان روکلای میری نباید ول کنینمیری ام مطالعت نباید اصلا قطع بشه

خب میدونم اینو

ولی یسریا با اینکه یه زبانو بلدن و خیلیم تلاش کردن ولی خیلی ساده حرف میزنن

یعنی جملات و لغات ساده استفاده میکنن ولی خب مسلطن

و یسری ها هم وقتی مسلط میشن عین نیتیوا میشن

میخوام‌بدونم چطور میشه اونقدر حرفه ای شد که از جملات و ساختار های پیچیده تر استفاده کرد

من خودم توی سطح متوسط گیر میکنم برای هر زبانی

دوره کامل کانون زبان، دوره IELTS و ازمون،  خوندن کتاب و مقاله، دیدن فیلم به زبان اصلی، گوش کردن رادیو و پادکست. ولی نمی تونم ادعا کنم فول فول، باز هم  مطلب برای یادگرفتن هست...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خب میدونم اینوولی یسریا با اینکه یه زبانو بلدن و خیلیم تلاش کردن ولی خیلی ساده حرف میزننیعنی جملات و ...

فیلم زیاد باید ببینی

یکی از اساتیدمون میگفت برای تقویت اسپیکینگ فقط فیلمای زبان اصلی ببینید، معجزه میکنه