2777
2789
عنوان

کیا فشار خون دارن

56 بازدید | 18 پست

من فشار خون دارم قرص میخورم ولی با این وجود گاهی روزا فشارم خوبه 12 گاهی روزا 13 14 15 اخه علتش چیه؟ شمام روزایی که فعالیت زیاد داشته باشین فشارتون بالاس؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانم همیشه فشارش بالاس،باقرص به زورمیاد رپی۱۷ نهایت۱۶

منم موقعی که بره بالا حتی با زیر زبونیم نمیاد پایین الانم قرص دوز بالا میخورم ولی نمیدونم چرا با فعالیت میره بالا

منم موقعی که بره بالا حتی با زیر زبونیم نمیاد پایین الانم قرص دوز بالا میخورم ولی نمیدونم چرا با فعا ...

خب فعالیت گردش خونو بالامیب ه فشارمیره بالا،مادرم همش روی۲۵فشارش خیلی نگرانشم خودشم خسته شده ازقرص

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
اطرافیانم دارن تغذیه ، فعالیت های سنگین و نامناسب ، حرص و جوش حتی غم و شادی بیش از حد همه موثری بر ف ...

غم که داریم مصرف نمک هم خیلی خیلی کم کردم فقط تو غذا اونم خیلی کم ولی باز بالا میشه چاق هم نیستما  

خب فعالیت گردش خونو بالامیب ه فشارمیره بالا،مادرم همش روی۲۵فشارش خیلی نگرانشم خودشم خسته شده ازقرص

یعنی مضخرف تر از فشار خون نیست علائمش آزار دهندس چه قرصی میخوره ؟

غم که داریم مصرف نمک هم خیلی خیلی کم کردم فقط تو غذا اونم خیلی کم ولی باز بالا میشه چاق هم نیستما

علت فشار خون هم بررسی کنید

برای مثال یه آشنا ما از فشار خون بالا فهمید سنگ کلیه داره و یا رگ قلب بسته است 

ضمن آنکه پزشک طب سنتی برید غذا مناسب خودتون بدونید و  بخورید مثلاً دارچین فشار بالا میبره 

سماق پایین میاره 

سیر خام پایین میاره 

یعنی مضخرف تر از فشار خون نیست علائمش آزار دهندس چه قرصی میخوره ؟

اسمشو نمیدونم دقیق،اره واقعا خیلی مضخرفه،گاهی اوقات فشارش میره بالا میترسم چشماش میشن کاسه خون وسردرد شدید

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
علت فشار خون هم بررسی کنیدبرای مثال یه آشنا ما از فشار خون بالا فهمید سنگ کلیه داره و یا رگ قلب بسته ...

دیگه هیچ آزمایشی نمونده که من انجام نداده باشم از قبل حاملگی داشتم و خبر نداشتم تو حاملگی فهمیدم و تا به الان درگیرم باهاش تا سیتی آنژیو کرونری هم رفتم انواع سونو گرافی .

اسمشو نمیدونم دقیق،اره واقعا خیلی مضخرفه،گاهی اوقات فشارش میره بالا میترسم چشماش میشن کاسه خون وسردر ...

مشخصه دوز قرصش براش کافی نیست حتما ببرید دکتر تا قرصشو عوض کنن بنده خدا میفهمم چه عذابی میکشه

دیگه هیچ آزمایشی نمونده که من انجام نداده باشم از قبل حاملگی داشتم و خبر نداشتم تو حاملگی فهمیدم و ت ...

ان شاالله که در بارداری اذیت نکنه 

پس خیلی مراقب باشین باردارین 

کلا غذا بدون نمک بخورید 

هیچیز شور نخورید سرخ کردنی و فست و فود نخورید 

فقط در بارداری تحمل کنید ارزش اش داره . 

ان شاالله که در بارداری اذیت نکنه پس خیلی مراقب باشین باردارین کلا غذا بدون نمک بخورید هیچیز شور نخو ...

نه گلم الان باردار نیستم دخترم سه سالشه دیگه از اون موقع باهام موند تا الان .دیگه از ترس به دومی هم فکر نمیکنم