2777
2789

دوستان راستش من به کاراته خیلی علاقه دارم قبل از همه چی بگم من ۱۶ سالمه خیلی رو اینده نگرانم واقعا بیشتر شبا گریه میکنم من وقتی بچه بودم میرفتم کاراته تا قبل از کرونا بعد که کرونا اومد ولش کردم بعد دوباره رفتم نینجا وقتی نینجا رفتم  دلم خیلی واسه کاراته تنگ شده بود 

رفتم کاراته ولی سبکم ازاد بود تغییرش دادم اومدم کنترلی این لطف خدا بود بنا به دلایلی

اومدم کاراته کنترلی تموم افکارم . ذهنم شد برای اینکه برم تیم ملی ولی چون سبکمو عوض کرده بودم از صفر شروع کردم

تو کاراته هم مهارت دارم یادگیریمم خیلی خوبه

تا اینکه لگنم تو باشگاه کشیده شد دکتر گفت ۳ ماه باشگاه نرم من حتی با اقایون هم کار میکردم یه مدت حرفه ای 

بعد که اومدم دهم رشتمم انسانیه همش باید بخونم واقعا تایم کم میارم ولی من از بچگی به معلمی هم علاقه زیادی داشتم خیلی زیاد به طوری که خودم با خودم تو تنهایی ها معلم بازی میکردم 

وقتی که اومدم انسانی دیدم نمیتونم حرفه ای کاراتمو ادامه بدم چون اگه من هر روز برم باشگاه با خانوم ها و اقایون درسامو نمیرسونم برا منی که ارزوی هردوشون رو داشتم

ولی خب مدتیه نظرم تغییر کرده اگه بخوام برم تیم ملی یا باید درسمو ول کنم یا تیم ملی نرم بشم مربی

دلم بیشتر برا خانوادم میسوزه حس میکنم از من خیلی انتظارات بیشتری دارن چون برام خرج میکنن همیشه فک میکنم اگه من نرسم چجوری توی روی خانوادم نگاه کنم😭

نمیدونم چکار کنم خیلی گیج شدم 

جدیدا به نویسندگی هم علاقه ی شدیدی پیدا کردم

تروخدا راهنماییم کنید

نمیدونم دیگه خسته شدم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هزیزم حالا ک اومدی انسانی بخون ک معلم بشی انشاللع

بعد کنکپر برو کاراته باز

اگر میتونی ترلیت معلم تربیت بدنی قبول شی معلم ورزش عالیه برات

چون کلی ورزش میکنید اونوورم میتونی ورزشو ادامه لدب

ولی حتما تربیت معلم باشه .چون تربیت بدنی معمولی معم نمیشی بعدا باید ازمون بدی چ دنگ چ فنگ

ورزش رو ادامه بده و مطمئن باش پشیمون نمیشی

همه ی زندگی حقوق بخور نمیر کارمندی و بیمه نیست! 

و اگه خودت بعدا شاگرد بگیری برای کاراته مطمئن باش میتونی درآمد معقولی و نسبتا خوبی داشته باشی ^_^

برای خودت الویت بندی کن خواسته هاتو و ببین کدوم برات مهم تره 

بعدم کاراته مگه چند نفر میتونن برن تیم ملی احتمال این ک این نشدنی باشه بیشتره تا شدنی شدنش 

کاراته رو تابستانا تفریحی ادامه بده 

درستو بخون و وقت های بیکاریت نویسندگی کن 

برای خودت الویت بندی کن خواسته هاتو و ببین کدوم برات مهم تره بعدم کاراته مگه چند نفر میتونن برن تیم ...

میتونم کاراتمو ادامه بدم ولی دیگه حرفه ای نمیتونم 

باشگامو صد درصد ادامه میدم میگم یعنی من قبلا دوست داشتم برم تیم ملی ولی نمیشه میدونم چون خیلی سخته باید خیلی حرفه ای کار کنی  که من معلم شدنو خیلی دوست دارم 

در کنارش میخوام مربی هم بشم ولی منظورم تیم ملی بود

حس میکنم خانوادم ازم توقع خیلی زیادی دارن ولی در صورتی که اینجوری نیست حسه منه بخدا بیشتر وقتا دارم گریه میکنم نمیدونم چکار کنم

مامانم میگه من خیلی دوست دارم معلم شی و همچنین پدرم

ولی من خودم میگم اگه نرم تیم ملی چجوری خانوادمو خوشحال کنم ولی واقعا نمیشه 😭

میتونم کاراتمو ادامه بدم ولی دیگه حرفه ای نمیتونم باشگامو صد درصد ادامه میدم میگم یعنی من قبلا دوست ...

خوب این افکارت از کمالگرایی میاد 

خانواده ات وقتی خوشحالم ک تو خوشحال باشی 

بعدم قرار نیست تو بقیه رو ب ارزوشون برسونی هرچی ک خودت دوست داریو ادامه بده بدون توجه ب بقیه

خوب این افکارت از کمالگرایی میاد خانواده ات وقتی خوشحالم ک تو خوشحال باشی بعدم قرار نیست تو بقیه رو ...

اخه  میدونی چیه من یه برادر دارم خیلی تلاش کرد برای ورزشش جوری که درسو به خاطر ورزشش ول کرد نزدیک ۱۶ ساله که ورزش میکنه ولی به ارزوش نرسید هی بهش امید میدادن هی دوباره نا امیدش میکردن 

خانوادم خیلی ناراحتن از این قضیه که این همه تلاش کرده و نرسیده یا چیزای دیگه خیلی داغونم باور کنید هیچ کیو ندارم باهاش حرف بزنم چون ادمیم که میریزم تو خودم خیلی خسته شدم😭😭

فک میکنم چون من هم ورزش رفتم هم معلمیو دوست دارم خانوادم ازم توقع زیادی دارن  همیشه بهم دلداری میدن ولی حالم خیلی بده

اخه من چند بار ورزش رفتم ولش کردم بعد بهم میگن تو هرجا میری ولش میکنی

اخه میدونی چیه من یه برادر دارم خیلی تلاش کرد برای ورزشش جوری که درسو به خاطر ورزشش ول کرد نزدیک ۱۶ ...

ادم میره ورزش ک سلامت بمونه نع اینکه ب جایی برسه 

توام ادمی باید ازمون و خطا کنی تا چیزی ک دوس داریو پیدا کنی حالا چون چندبار باشگاهو ول کردی دلیل نمیشه سرزنش بشی 

تو مسئله داداشت هم فقط تلاش مهم نیست باید ژنتیک و استعداد و پارتی و...داشته باشی تا موفق بشی تو ورزش و شاید اونم همون افکار تورو داشته ک هی ادامه داده ورزشو اخر سر بجایی نرسیده 

بشین فکر کن ببین تو چی استعداد و علاقه داری همونو ادامه بده بدون توجه ب بقیه فقط خودتو در نظر بگیر