2777
2789
عنوان

۳۳ سالمه و خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 44 پست
باورتون میشه من هم شاغلم هم دانشگاه میرم هم باشگاه میرم هم رستوران میرم ؛، خیلی هاشو تنهایی میرم اما ...

احتمالا خيلي خوبي بقيه فكر ميكنن براي تو كمن اين و جدي ميگم اكثرا پسرا از نه شنيدن ميترسن و حتي از طرف ب خاطر غرورشون ميگذرن

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا خيلي خوبي بقيه فكر ميكنن براي تو كمن اين و جدي ميگم اكثرا پسرا از نه شنيدن ميترسن و حتي از ط ...

بعیده 

من اینو زیاد شنیدم . ولی باور نمیکنم اینو برای اینکه روحیه بدن میگن ولی واقعیت نداره 

کلا خواستگار خیییلی کم شده..پسرها از شرایط اقتصادی بد مملکت و سختگیری دخترها چششون ترسیده، جرأت ندار ...

دقیقااا جدای از اینا هزینه سنگین عروسی که هیچیش درنمیاد

ما دکتا از اشناهامون عروسی گرفتن

اولی 250خرج کرد 40دستشو گرفت

دومی 200خرج کرد 30دستشک گرفت

منم امسب۳۳شدم قبلا خیلی خواستگار داستم خیلی زیاد دامادمون با خواهرم از رو حسادت رد کردن  از یکی خوشم اومد تو اینستا همشهری خوشم بود یک دوماه بود همه گفتن مجرده دوس دخترم نداره منم روز ب روز ازش خوشم میومد دیروز متوجه شدم زن داره و کلی داغون شدم از ذهنم همون لحظه پاکش کردم 

قبلا باهرکی دوس شدم یا خیانت میکرد یا اصلا اخلاق خیلی تندو بدی داشت یا کلا نزاشتن خیلی ناامیدم

ی سر ب پیج عباسمنش بزن و قانون جذب کار کن‌....

تنها چیزی ک باهاش ب هرچی میخوای میرسی..

اصلا تبلیغ نیست چون وضعیتم جوری نیست اصلا ب تبلیغات فکر کنم

اومدم کمک کنم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

همدم نصب کنید و در چارچوب اَمن انتخاب کنید  

•دستانت را به خدا بسپار🌝🇮🇷✌🏻🇵🇸                               الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من+✨سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕🕊»خدایا شکرت«🤍

ای خواهر فک کردی الان زندگی ماها جشنوارس 

یا مرد بی ایراد نصیبمون شده 

معذرت میخام دور از جون جمع به قول یه استادی که میگفت هممون یه مشت آشغالیم ،آشغال مورد نظرتو بردارو بساز 

هیچ خبری نیست ،هیچ بهتری نیست ...

کلیات داستان اوکی بود باقیش مهم نباشه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بنظرت این بده ک خواستگار نداری یا اینکه شوهر داشتی و بچه و با هم مشکل داشتین و شوهرت ادم درستی نبود؟خیالت راحت قسمتت نبوده کسی ک قسمتت باشه به وقتش میاد فکرم نکن دیره بازم مثه همه تاپیکا میگم هیچوقت واسه مسئولیت و غصه خوردن دیر نیست🥲❤️