2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار این بود هفت هفته آزمایش خون تعیین جنسیت میدادی بچه چندمت هست

بارداری اولمه و ناخواسته بود همش دارم گریه میکنم  همش میگم خداکنه اشتباه باشه روز زایمان عوض بشه

استارتر اینجوری نگو.من جواب آزمایشم که اومد و پسر بود فقط یک کلام گفتم خدایا کاش دختر می‌دادی.فرداش ...

دست خودم نیست بخدا توزندگیم سختی زیاد داشتم حالم بده مادرم فوت شده داغونم تنهام ن خواهر دارم م برادر شوهرم اینام  پسر دوست داشتن اگ پسر میشد من راحت میشدم الان تفم صورتم نمیندازن از بچگیم بدبخت بودم الانم خدا ب روم نگا نکرد

دنیا بیاد شوهرت با دنیا عوضش نمیکنه.ببین خدا چقد هواتو داره که وقتی مادرت تو این دنیا نیست بهت دختر ...

😔پس چرا پسر نداد پشت و پناهم باشه از بچگی هم بابا بالاسرم نبود شوهرمم پشتم نبود 

دست خودم نیست بخدا توزندگیم سختی زیاد داشتم حالم بده مادرم فوت شده داغونم تنهام ن خواهر دارم م برادر ...

راست میگی باید پسر مییود تا تف مینداختن رو صورتت من الان بچه ی اولم تو دلمه و دختر قربونش ام میشم میدونی چقدر ادم بخاطر نداشتن بچه زندگیشون از هم پاشیده تو خودتم یه دختری 

البته از قدیم میگن دختر داشتن لیاقت میخواد که یه سریا ندارن

😔پس چرا پسر نداد پشت و پناهم باشه از بچگی هم بابا بالاسرم نبود شوهرمم پشتم نبود

ما حکمت خیلی چیزا رو نمیدونیم استارتر.از کجا مطمئنی اگه پسر بود پشت و پناهت میشد و به قول خودت مثل باباش نمیشد؟باور کن دخترم می‌تونه حامی باشه،هم حامی هم همدم

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

راست میگی باید پسر مییود تا تف مینداختن رو صورتت من الان بچه ی اولم تو دلمه و دختر قربونش ام میشم می ...

ببین گارد نگیر شرایط هرکسی فرق داره عزیزم هیچ کس از دل کسی خبر نداره