2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 29 پست
ببین گارد نگیر شرایط هرکسی فرق داره عزیزم هیچ کس از دل کسی خبر نداره

راست میگی شما ده تا دختر داری این یازدهمی ام دختر شد ولی من اولین بچم دختره پس شرایط مون فرق میکنه 

ما حکمت خیلی چیزا رو نمیدونیم استارتر.از کجا مطمئنی اگه پسر بود پشت و پناهت میشد و به قول خودت مثل ب ...

ایشالله همین طور باشه تت الان ب حکمت خدا امید داشتم دلمو اروم میکرد حرف بقیه دیونم میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استاتر یعنی حرف بقیه از خواست خدا برات مهمتره؟اصلا خواست و اراده ی خدا میدونی یعنی چی؟

روزی ک مادرم تنها کسم از دست دادم گفتم حکمتی بوده خودمو اروم کردم ولی الان دیگ آروم نیستم

شما هم دختر داری عزیزم؟

نه گلم پیام اولم گفتم وقتی جنسیت معلوم شد نه که ناراحت بشم ولی یه جمله گفتم خداجون کاش دختر می‌دادی.فرداش افتادم به لکه بینی.خدا داشت می‌گفت ناشکر نباش

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

روزی ک مادرم تنها کسم از دست دادم گفتم حکمتی بوده خودمو اروم کردم ولی الان دیگ آروم نیستم

عزیزم نمیدونم چی بگم

منم یه دختر ۸ ماهه دارم.

دخترم۶ ماهش بود که متوجه شدم باردارم اونم ۲ ماه😐

سونو ان تی هم گفته احتمالا دختره

شرایطم سخته

دخترم تازه یکسالش شده که دومی به دنیا میاد

دست تنها هم هستم

ولی جز شکر خدا چیز دیگه ای نمیگم

چون من ایمان دارم خدا برام بهترین ها رو میخواد

نه گلم پیام اولم گفتم وقتی جنسیت معلوم شد نه که ناراحت بشم ولی یه جمله گفتم خداجون کاش دختر می‌دادی. ...

خدا حفظش کنه عزیزم میدونی دلم ی جوریه بعضیا میان میگن جنسیتیش نکن ولی اولین نفر پدز شوهرم شنید خبرو ناراحت شد بقیه ام نازاحت شدن روحیمو خراب کردن

خدا حفظش کنه عزیزم میدونی دلم ی جوریه بعضیا میان میگن جنسیتیش نکن ولی اولین نفر پدز شوهرم شنید خبرو ...

خب مگه بچه ی پدرشوهرته؟یا بچه ی اقوامه؟اونا فرهنگشون همینه.قسمت میدم عاشق دخترت باش.دختر خیلی عشقه.کلا بچه خونه رو گرم میکنه،حالا پسر با شیطنت دختر با زبون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب مگه بچه ی پدرشوهرته؟یا بچه ی اقوامه؟اونا فرهنگشون همینه.قسمت میدم عاشق دخترت باش.دختر خیلی عشقه.ک ...

قربونت عزیزم ممنونم از دلگرمیتون میدونی یهویی همه چی ریخت سرم بره همون ناراحت شدم واقعا گفتم خدایا میشه روز زایمان یهو همه چی عوض بشه معجزه بشه

قربونت عزیزم ممنونم از دلگرمیتون میدونی یهویی همه چی ریخت سرم بره همون ناراحت شدم واقعا گفتم خدایا م ...

دیگه به این چیزا فکر نکن،الان بعد چند هفته متوجه شدی جنسیت اونی نیست که فکر میکردی تا چند روز دیگه عادی میشه واسه ت.به خودت برس و فکر سلامت و وزن گیری جنینت باش.گوشت قرمز و آجیل زیاد بخور،شیر پاستوریزه زیاد بخور و به پهلوی چپ بخواب

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه به این چیزا فکر نکن،الان بعد چند هفته متوجه شدی جنسیت اونی نیست که فکر میکردی تا چند روز دیگه ع ...

مرسی عزیزم شما درست میگی حرف حقو میزنی چن روز بگذره امبدوارم مهرش ب دلم بیفته و عادی بشه برام امروز باخودم لج کرده بودم دیگه رعایت نکنم اهمیت ندم ولی باخودم گفتم بچه چ گناهی کرده😔🥀🙏

مرسی عزیزم شما درست میگی حرف حقو میزنی چن روز بگذره امبدوارم مهرش ب دلم بیفته و عادی بشه برام امروز ...

یه چیزو بدون اون فسقل خانوم هرچی بخواد از بدن شما میگیره و میل میکنه،اگه به خورد و خوراکت نرسی خودت ضعیف میشی،کم خونی و پوکی استخوان و...پس حواستو‌ جمع کن.

یه جوری مهرش به دلت بشینه که تحمل ۱ ساعت خوابیدنشم نداشته باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزو بدون اون فسقل خانوم هرچی بخواد از بدن شما میگیره و میل میکنه،اگه به خورد و خوراکت نرسی خودت ...

ایشالله همین طور ک میگی باشه منم خوشحال  بشم لبم بخنده بعد این همه سختی روزگار ی روی خوش نشونم بده کلا ۲۶ سالم بیشتر نیست همش گریه بوده امیدوارم خیر باشه این 

ایشالله همین طور ک میگی باشه منم خوشحال بشم لبم بخنده بعد این همه سختی روزگار ی روی خوش نشونم بده ک ...

هست فقط صبر کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40