2777
2789
عنوان

من چرا اینجوری ام واقعا

23 بازدید | 6 پست

نمی‌خوام از خودم تعریف کنم خب اتفاقا برام خنده دار هم هست 

همسرم اصلااااا بد غذا نیست بجز بادمجان و فسنجون هرچیزی جلوش بزاری میخوره از تخم مرغ آبپز بگیر تا نون و پنیر ،، مثلا امشب بهش گفتم املت بپزم گفت اره خوشمزه است بپز الان می‌خوام پاشم زرشک‌پلو با مرغ بپزم 😐 دیشب همسرم خونه نبود شام خورد رفت کار داشت  یازده شب شروع کردم ب کتلت پختن درحالی ک تو یخچال یکم غذا داشتیم بعد از اون طرف خونه رو باید جارو بکشم اما حوصله جارو کشیدن و تا زدن لباسو‌ندارم😐😐😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کردم ادامه داره😅خوب این که کارهای روزمرس همه میکنن چرا برات جای سوال داره

ن من نمیدونم چرا از استراحتم میزنم درحالی ک بچه هم ندارم و باید غذای سخت تقریبا بپزم و از طرفی حوصله تا زدن لباس و جارو کشیدن اتاقارو ندارم الان دور روزه می‌خوام اتاقارو جارو بکشم اما همش تو آشپزخونه اوفتادم 

ن من نمیدونم چرا از استراحتم میزنم درحالی ک بچه هم ندارم و باید غذای سخت تقریبا بپزم و از طرفی حوصله ...

بالاخره همش که نمیشه غذاهای سبک و آسون و دم دستی خورد ،اتاق و تا کردن لباس و اینا هم بیشتر از دوساعت وقت نمی‌بره یکم تنبلی عزیزم 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
بالاخره همش که نمیشه غذاهای سبک و آسون و دم دستی خورد ،اتاق و تا کردن لباس و اینا هم بیشتر از دوساعت ...

عزیزم کلا اینجوری ام اصلاااا غذای سبک نمیپزم نصف شب پا میشم آشپزی میکنم اونم مثلا چلو مرغ شاکی یا کتلت آخه طبیعی نیست من نصف عمرم تو آشپزخونه گذشت