2777
2789

من مثلا همینجا نشستم حالم خیلی خوبه پر از انرژی ام ب آدما انرژی میدم کلا همه چی عالیه ولی چند روز یه بار بی دلیل تپش قلبم میره بالا استرس شدید همراه با حس غم شدید میگیرم و دلم میخواد گریه کنم و از همه فاصله بگیرم ولی بعد از چند ساعت خوب میشم😞حتی اینطور مواقع نمیتونم با کسی ک دوستش دارم و قرار نامزد کنیم حرف بزنم یعنی تا گوشی رو برمیدارم حالم بد میشه فقط باید اون لحظه تنها باشم....بنظرتون چکار کنم کیا سودا داشتن؟؟؟من بقیه علائم سودا رو همه رو دارم

اره نشنیدی میگن نباید اینجور افراد ترشی وگوشت گوساله ومرغ بخورن..کلاسردی نخورن

همینجوریش بخاطر پرهیز غذایی طوری لاغر شدم...ولی مرغ و گوشت رو چطور حذف کنم وگرنه از گشنگی مگه بمیرم 😔طوری تپش قلبم بالاس ک کل بدنم میلرزه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره داره .من پیاز یا عدس که سودازا هست بخورم به شدت عصبی و افسرده میشم .

واااای عزیزم جدی میگی؟؟؟ من بخدا چند روز طوری حالم خوب بود ولی دیشب و امروز ظهر برنج عکس خوردم....یعنی میگی بخاطر اونه ؟؟؟ طوری حالم بده ک میخام هیچکس پیشم نباشه...فقط نگران ایندمم ک با این حال بدم خرابش نکنم 😞

اعتقادی ندارم به این چیزها..‌می دونید تا حدود دو یا سه سالگی قبل از اینکه حافظه ما شکل بگیره، یک سری خاطرات در قسمتی از مغز که ناخوادگاه هست ثبت میشه در حالی که ما نمی دونیم چه چیزی در ناخوداگاه ما ثبت شده..‌گاهی یک تصویر، بو، یا هر چیز دیگه ای مثل یک جرقه اون خاطرات ذهن ناخوداگاه را زنده می کنه و ما را به هم میریزه و فکر می کنیم بدون علت حال  روحیمون به هم ریخته...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اعتقادی ندارم به این چیزها..‌می دونید تا حدود دو یا سه سالگی قبل از اینکه حافظه ما شکل بگیره، یک سری ...

فک نمیکنم گلم من میگم بخاطر سودا هست چون دستامم کلی اگزما زده معدمم خراب شده

اره عزیزم ،اینا رو خودم تجربه کردم ،غذای تند هم برای من همینجوریه

عزیزم از تجربه هات بگو ک چکار کنم‌‌‌‌....اونی ک دوسش دارمو وقتی حالم بده ن میخام بهش فک کنم ن حتی باشه میخام اون لحظه خودمو نابود کنم😭😭توروخدا بگو چکار کنم انقد حالم بده قلب داره هزار میزنه

من دقیق نمیدونم ،اینا رو هم هر بار میخوردم حالم بد میشد ،رفتم چک کردم دیدم سودا زاست

اگه میتونستی عزیزم رنگ زبونت هم بهم میگفتی ممنون میشدم از من زبونم صورتی نیست بنفشه

عزیزم از تجربه هات بگو ک چکار کنم‌‌‌‌....اونی ک دوسش دارمو وقتی حالم بده ن میخام بهش فک کنم ن حتی با ...

هر شب دمنوش گل گاوزبون بخور ،خیلی کمرنگ باشه و زیادم نذار دم بکشه که زیادی خواب آور نشه ،تا میتونی آب بخور ولی جرعه جرعه .وقتی حالت بده دوش بگیر ،سمت موسیقی نرو مخصوصا موسیقی غمگین و....

یه سایت هست به نام (این نقطه ) برو پادکست هاش رو‌گوش کن 

یا تو اینستا حسین اورا که گوینده ی پادکستا هست رو فالو کن 

فایلای مدیتیشنش فوق العاده س 

ورزش کن ،

هر شب دمنوش گل گاوزبون بخور ،خیلی کمرنگ باشه و زیادم نذار دم بکشه که زیادی خواب آور نشه ،تا میتونی آ ...

باشه گلم دمنوش میخورم....مدیتیشن هر شب خداروشکر انجام میدم برای همین بهترم ولی این حس وقتی منو میگیره اون لحظه هرچی پادکست و مدیتیشن میکنم خوب نمیشم...حس افسردگی خیلی شدیدی هست ولی بعد چند ساعت از بین میره نمیدونم علتش چیه😔