2777
2789
عنوان

سوپر مارکت گران فروش و بد دهن

156 بازدید | 12 پست

یک سوپر مارکت هست خیلی بزرگ همه چی دلره خوب من بیشتر وسیله هامو از همون میخرم گرون میده خیلی خیلی 

اطراف من بیشتر براشون مهم نیست می‌خرن میرن حرف هم نمیزن پول میده میره منم همین جورم هرچی قیمت باش میخرم  میرم حوصله ندارم برم تا چند کوچه اونور برم 

ولی خیلی بد دهن خیلی خیلی خیلی میخوام بخاطر بد دهن گزارش بدم مثل میگه کثافت توله سگ ناموسی میگم بدم یاد ندم نظرتون چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوبیه مغازه دار ها اینه ازشون صد ها هزار هست

این نشد میری مغازه بدی حالش جا میاد

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

نباید در مقابل گرون فروشی سکوت کرد.یه جمله معروف هست که میگه دنیا به خاطر ادم های بد، بد نیست بلکه ب ...

اره ولی اطراف من براشون مهم نیست میگن پول برا خرج کردن منم زیاد توجه نمیکنم میخرم ولی يارو خیلی فحش میده بعضی هارو

آن نزدیک نزدیک بر همین برم ولی فکر نکنم برم

از دیجی سوپر مارکت یا افق کوروش یا اسنپ مارکت انلاین بخر

راحت میارن جلو خونه

عین من

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

سالم خراب نمیارن

نه عالیه والا

پشتیبانی هم دارن توپ

اره ولی اطراف من براشون مهم نیست میگن پول برا خرج کردن منم زیاد توجه نمیکنم میخرم ولی يارو خیلی فحش ...

متاسفانه همین طرز تفکر باعث بخشی از گرانی ها شده، اینکه مردم یا براشون مهم نیست یا سکوت میکنن.

اگه در برابر خانم ها هم ادب رو رعایت نمیکنه بهتره به پدر یا برادر بگین تذکر بده