سلام دوستان...من دوتا مرغ عشق ناز و سالم و دستی دارم که میخوام به دلیل سفر، واگذار کنم..
پرنده هامو خارج از قفس و با وسواس زیاد توو اتاقم ازشون عالی نگهداری کردم با محبت...برام مهمه که کسی که پرنده هامو بهش میسپارم، بچه ی کوچیک نداشته باشه چون بچه های کوچیک پرنده ها رو اذیت میکنن..دوم اینکه اهل دود و سیگار اینا نباشه چون دود واسه پرنده خوب نیست...سوم اینکه پرنده هامو خارج از قفس، ازشون نگهداری کنه و باوجدان و حیوان دوست و مهربون باشه..شیراز هستم..خیلی برام مهمه که پرنده ها خارج از قفس، زندگی کنن..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن
لینگ کانال امۻامه👇
آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید
فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀