سلام بچه ها همسر سابق شوهرم گاهی وقتها به واسطه بچه ها پیششونه پیام میدن بخاطر نفقه و حالا کارای این قبیل بعدچندوقته یه حوریه نمیدونم از حسودیش هست یا چیزدیگه فحش های رکیک میده مثلاً امروز نوشته بود برجی هفت تومن میدی برا بچه فک کردی چی میشه و فلان بعد ایشونم گفته بودن با هرجای دیگع تقریباً برجی ده میدم دیگه بعد اون گفته بود زر نزن ده تومن پوله فک کردی چه خبرته چندتا فحش داده بود همسرم هم گفته بود من واقعاً حرفی ندارم رفتی منطقه ای میشینی که بی ادب نر شدی اونم گفته بود تو هم با ج.ده ها میکردی کس.خول شدی☹️الان منظورش من بودم ینی
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه خب همیشه پیش خودم پیام میده بهش بعدم چون بچه داره مجبوره نمیتونم منبعش کنم اونم ازدواج کرده فقط م ...
نهایتا میتونه پیام بده واریز شد دیگه چت کردنش معنی نداره
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
حالا اصلا با توام باشه ، داره می ترکه از حسودی و فشار که اینجوری میگه
میدونی منم حس میکنم حسودی میکنه میگه تو یک صدم کارایی ک برازنت میکنی برامن نکردی و فلان درصورتیکه مادر شوهرم میگه دروغ میگه ماهی دوبار مسافرت میرفتن هرشب بیرون بودن و ... ولی آخه من تا حالا بی احترامی نکردم بهش چند بار رو در رو دیده مودب بوده تو پیام پشتم فحش میده
به دل نگیر چه توقعی داشتی تو دعوا بگه توام رفتی با پرنسس و سیندرلای قصه هاخب همینه دیگه تا هست حس و ...
همسرم جوابشو داده ولی خب میگه اگه منم فحش بدم مثل اون میشم اون از حسودیش هست آخه پشت سر همسرم کلی دروغ گفته بود الان خودش شوهرش معتاده رفته پایینترین منطقه زندگی میکنه بعد دورادور راجب میشنوه حرصش میگیره
نهایتا میتونه پیام بده واریز شد دیگه چت کردنش معنی نداره
همش میگه کمپول میدی من نفرین میکنم صبح تا شب کار میکنم آخه یه بچه شش هفت ساله برجی ده تومن بیشتر خرج داره مگه تازه اصلا خرجش نمیکنن همشو شوهرش میگیره ازش
همش میگه کمپول میدی من نفرین میکنم صبح تا شب کار میکنم آخه یه بچه شش هفت ساله برجی ده تومن بیشتر خر ...
بگه نمیخوای برو شکایت نچکن یا بچه رو بده خودم درست میشه