2777
2789
عنوان

گواهی بکارت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2700 بازدید | 152 پست
میگه میخوام دهن خونوادم ببندم ولی من از خودشم حالم بهم میخوره

بهش بگو الان که کارازکارگذشته این چیزایادت اومده...خانواده ت برات مهم شدن..خوب میدونست همچین خانواده ای داره بایدقبل ازرابطه بهت میگف نه الان..بعد کم نیار بگو خودت باید یجوری جمع کنی..بازم برین جای دکترزنان باهمسرت..بگین به احتمال زیادمیدن یه برگه ...که ثابت شه دختربودین و..نگران نباش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه ذره در مورد این ادم بیشتر فکر کن مشگل داره

ممکنه مردی متوجه نشه که دختره بار اولش بوده یا نبوده؟

به نظر من که خیلی راحت میتونه متوجه شه حتی اگه طرف مقابل خون ریزی نداشته باشه مرد  از رفتار زنش متوجه میشه بار اولش هست یا نیست

اگه گواهی میخواد چیزای دیگه رو درباره اون مرد نشون میده

شکاک و بد دل و یا ببخشید هرزه...از اونا که با هزارتا دختر بودن

کاربری دوستم فعلا دست منه
ببین به شخصه جدی حتی شده دعوا راه بنداز ولی نذار اینجوری دخالت کنن شاید الان به یه مدرک ختم بشه ولی ...

ببین عزیزم ایشون اگه نره دیگ باید تا اخر عمرشون حرف بشنون از خانواده همسرش شایذ فردا خدایی نکرده بعد از ازدواج مشکلی پیش اومد دیگ همه میگن عروسمون خراب کار بود اصن گواهی نداشته باید به فکر بعدا هم باشی

درسته مرده میتونه بگه من دست بهش نزدم اینم گواهی بکارت و راحت ازش جدا بشه . ب مادرشوهرش باید بگه ما ...

دقیقا خیلی راحت میتونه بهش تهمت بزنه و جدا شه

وگرنه چرا وقتی خودش رابطه داشته از زنش گواهی میخواد؟

یعنی انقدر بی عرضه است ک نمیتونه جلو خونوادش بایسته

کاربری دوستم فعلا دست منه