2777
2789
عنوان

گواهی بکارت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2700 بازدید | 152 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مجردم ولی به شخصه اگر خانواده طرف یا خودش چنین چیزی ازم بخواد میزنم جرشون میدماگر الان واینستی تا ...

منم مجرد بودم همچین فکری داشتم ولی الان عقد کروم و همچین حرفی زدن و موندم تو باتلاق زندگی بهم یاد داد از هز چی بترسم سرم میاد

چ نامه ای

ببین برو تو اتاق نزار همسرتم باهات بیاد اول بزار مایعنه شی شاید اصن پردت ارتجاعی باشه پاره نشده باشه بعدش اگه گفت پاره شده بگو ک با همسرت رابطه داشتی الان خانوادش بهم تیکع میندازن میگن عروسمون گواهی ندارع لطفا اگه میشه بهم یه گواهی بدین بعدش به همسرت بگو ک بیاد داخل شناسنامتم ببر بهش نشون بده ک ازدواجم کردی

شاید یعنی اینقدر نامرده دروغ بگه وقتی میگن دوران عقد رابطه نداشته باشید

بله میتونه دروغ بگه

به هیچکس نمیشه اعتماد کرد

رابطه نداشتن درسته منم موافقم

اما به اصلاا نباید بری گواهی بگیری 

مردی که درخواست گواهی میکنه یا شکاکه یا خودش گذشته ی پاکی نداشته یا انقدر بی غیرته ک میخواد زنش رو به خونوادش ثابت کنه در هر صورت مرد مناسبی نیست

کاربری دوستم فعلا دست منه
منم مجرد بودم همچین فکری داشتم ولی الان عقد کروم و همچین حرفی زدن و موندم تو باتلاق زندگی بهم یاد دا ...

ببین به شخصه جدی حتی شده دعوا راه بنداز ولی نذار اینجوری دخالت کنن 

شاید الان به یه مدرک ختم بشه ولی بعد حتی ابم نمیتونی بدون اجازه و اطلاعشون بخوری

پس اول خودت وایسا دوم هم به شوهرت بگو که بهشون مستقیم بگه

بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         کاربری دست ۳ نفره
ایشون متوجه نیست اما ممکنه حتی بعد از گواهی بگه من باهاش رابطه نداشتم اون گواهی رو هم نشون بده بگه ب ...

درسته مرده میتونه بگه من دست بهش نزدم اینم گواهی بکارت و راحت ازش جدا بشه . ب مادرشوهرش باید بگه ما خیلی وقت پیش با هم رابطه داشتیم و دخالت نکنید

.