2777
2789
عنوان

گواهی بکارت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2661 بازدید | 152 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی این شوهر کم عقلت که میگه من میام به دکتر میگم من باهاش رابطه داشتم خب بگو‌ بزغاله اینو برو به خانواده نفهم تر از خودت بگو دیگه گواهی گرفتنتون برا چیه!!!

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
شوهرم ب حرف اوناس چکار کنم 😔

اصلا ناراحت نباش به هیچ وجه هم ضعف نشون نده جلو خانواده همسرت برو انشالا که بهت میدن اگم ندادن خودت برو با مادرشوهرت صحبت کن که با پسرش رابطه داشتی به اصرار اونم بوده و تمام

غرورم چی 😔

عزیز دلم اخه چرا انقد زود اعتماد کردی رابطه برقرار کردی ک الان انقد ناراحت و پشیمونی این مشکلتون که حل شد حتما تا یه مدتی خیلییی سرد باش با همسرت تا بفهمه تو ابزار دستش نیستی

شوهرم ب حرف اوناس چکار کنم 😔

به شخصه ترجیح میدم چنین ادمی رو ول کنم

اگر اینجوری باشه که شما حتی نمیتونید اسم بچتونو خودتون انتخاب کنید

اگر زورت میرسه که بخواب تو سینشون اگر نه جدی بشین غکر کن و اگر میبینی زیر بار زور نمیری جداشو

بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         کاربری دست ۳ نفره