2777
2789

بخاطر اینک دختر باز بود پول می‌داد بهشون سوارشون میکرد قهر کردم رفتم برا طلاق همون شب اول آمد گف بریم نرفتم بعد دوباره زنگ ب زنگ پیام نرفتم بعد اومد دم در خونه تو ماشین چقدر باهاش حرف زدم اون کلا حرفس بود توبه کردم اشتباه کردم از دلم رفتن فلان بهمان گفتم باش ی مدت میام خونه هر موقع خواستم گوشیت میدی اگر ببینم ی پیامی ب دختری فرستادی ابروت تو شهر میبرم گف باشه بعدشم هیچ وقت سمتم نیا طلاق عاطفی چیزی نگفت فقط سکوت الان ی هفته آمدم جای خوابم جدایه همش منو دست میزنع مثلا شوخی می‌کنه می‌خنده محکم میزنع رو دستم پام وقتی بهش میگم از این کارا دوباره نکنیا وبهث دیگ ای میکنم هی با لبش علامت بوس میده میگ ای لاو یو دیروزم داشتم سر ی چیز دیگ حرف میزدم یهو یواش منو بوسید بهش گفتم ب من دست نزنی از دلم  رفته فکرشم منو ب وحشت میندازه برم بغلش ولی ای ک چقدر دلتنگشم چقدرررر ازش متنفرم ولی چرا دلتنگشم میونمون قبلا اوکی بود باهم ولی خدا شوهر هوس باز منو آدم نمی‌کرد می‌خوام نهایت تا یک ماه نیم سمتش نرم تا هم زجر بکشه هم ببینم دوباره تکرار میکنه

😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید