2777
2789
عنوان

شما برای روز مرد چی میخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 161 پست
چرا خوبه که همه جام‌ میتونن استفاده کنن حالا اگه خیلی میخوای خرج کنی با یه جین جوراب بده براش دسته گ ...

چه ایده جالبی😂😂

اگه می خوای بو هم داشته باشه چند وقت استفاده کن ازشون دیگه اصلا دل نمیکنه 😂😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا کار درست رو تو میکنی ما ول معطلیم 😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
قدر نمی‌دونن که حالا جالب اینجاست برای شوهرم از پول خودش گرفتم🤣🤣اینقدر خوشم میاد برای یه نفر از پو ...

ما یه آشنایی داشتیم هرسال تولد شوهرش واسش جارو برقی

قابلمه

روفرشی

پتو

و این جور چیزا میخرید

و از خود شوهره هم پول میگرفت

خیلی ام شیک کارو میکرد میداد شوهرش😐

من یه چیزی برای بابام خریدم که عمرا اگه فکرتون بهش برسه 

جلو جلو هم بهش کادوش دادم 

همه حیرت کرده بودن 🤣

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

یه پیشنهاد عالی که به خواهرم دادمو (تولد شوهرش)شوهرش خیلی خوشحال شدگفتم ثبت نامش کن بدنسازیبعد شماره ...

بچم خودش تنیس میره حرفه ایه

جز اینم دیگه هیچ وقت خالی نداره

اما پیشنهادت خوب بود 

در حد ۵۰۰ تومن بگو برادر 😂

یه کیف مردونه جیبی برای جا کارتیش و پول هاش

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید