2777
2789
عنوان

شما برای روز مرد چی میخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 161 پست
قدر نمی‌دونن که حالا جالب اینجاست برای شوهرم از پول خودش گرفتم🤣🤣اینقدر خوشم میاد برای یه نفر از پو ...

شوهرم میگه پولو بزن به کارتم بیشتر نیازم میشه

حالا کلا پول خودشه😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اگه انقدر پول داشتم که نمیومدم اینجا نظر بپرسم خواهر😂😂

برادر هستم

دیگه اینا زیر ۲ میلیون هم میشه جور کرد بعضی هاشو

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

نه ۳۲ سالشهواسه ۳۲ چیزی به ذهنت میرسه🥺

یه پیشنهاد عالی که به خواهرم دادمو (تولد شوهرش)شوهرش خیلی خوشحال شد

گفتم ثبت نامش کن بدنسازی

بعد شماره شو بده مربیش بگو شما به مناسبت تولدتون توسط خانومتون ثبت نام شدین یه دوره بدنسازی.

همینکارو کرد.

شوهرش خر کیف شد

تولد خواهرم براش آیفون خرید🤣🤣🤣

وای دقیقاااا من بهش گفتم بزن ب کارتم برات یه چیز بخرم خودمم خندم گرفت😂😂

بهم پول داد منم گفتم بیشتر بده میخام برات کادوهم بخرم گفت بزن به کارتم اوضاعم خرابه😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
ولا من دست شوهرم گرفتم بردم براش لباس خریدم کمربند آوردم خونه خیلیم خوشحال شد البته من پیش پیش دادم ...

یعنی منم دست اونی که دوسش دارمو بگیرم ببرم بیرون واسش بخرم؟

بد نیست؟

اون خیلی چیزا خریده

اینا همشون به سلیقه طرف بستگی دارهمن سلیقشو نمیدونم زیاد

یه دونه پاور بانک یا موزن بینی براش بخر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را