2777
2789
خدا اگه میخواست بیشتر عمر کنه بلد نبود عقیم کندش!!!؟ طبیعت هر حیوونی ی جوره ،یکی کم عمر می‌کنه یکی ز ...

وقتی خونگیه نژاد داره نژادش خودش پر نقصه چرا زیاد ترش کنم؟

جالبش این‌جاست با این همه ظلم در حق حیوان بی‌زبان و بهره‌کشی ازش به عنوان بازیچه و عروسک گوشتی خودشو ...

دقیقا اینا یه سری ادمای هستن که فقط تمام علم و تفکرشون نهایت ازپیج های اینستا 

هرچی مد بشه و ترند انجام میدن 

حالا تو بگو مد بشه خر بیارن تو خونه نگه دارن

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۵روزاره بابا دکتر گفت گناه داره بیار عقیم کن تا زیاد تر نشدن

الهییی🥺🥺🥺 وای جوجو ...جیگیلی

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

از داداشش باردار شدداداششم تو نوبته اخر هفته اون عقیم میشه

چطوری فهمیدی کارکدومشونه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

ولی جدی بعضی گربه ها خونگین ندیدم بیرون ازشون 

من عاشق اینم گربه بخرم اجازه نمیدن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

وقتی خونگیه نژاد داره نژادش خودش پر نقصه چرا زیاد ترش کنم؟

طبیعت خودش بلده چطور تعدادشون به تعادل برسونه ،در ثانی این تغییر ژنتیک و این عوارض هم بدست این آدمیزاد ایجاد شده ،۱۰۰سال پیش این موجودات مشکل نداشتن الان مشکل دار شدن!!؟

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

الان که اینو عقیم کردی داداششم که آخر هفته میبری عقیم کنی هر چیم بگم که حیوون رو نمیتونی غذاشو تهیه کنی هزینه نگهداریش نداری ناقصش نکن   گناه داره گوش نمیدی ولی 

حداقل اَدای حیوان دوستارو درنیارین 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست