2777
2789

معایبشو بگید

خوبیاشو بگید

چندسالتون بود

کلا تعریف کنید

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۴ سالم بود هیچ مزایایی نداره همش عیبه حوصله شمردن ندارم☹️

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

مم ۲۱ازدواج کردم🙄

۲۱ ک زود نیستتت

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

۱۴ سالم بود هیچ مزایایی نداره همش عیبه حوصله شمردن ندارم☹️

شوهرت اخلاقش خوبه؟ چندسال اختلاف سنی داشتید

من ۱۹ سالگی ازدواج کردم 

خوبی نداره اصلا 😅😅خیلی خیلی بچه بودم و بی تجربه و بی سیاست 

چون تجربه ی دوستی با پسرا هم نداشتم واقعا هیچ درکی از دنیای مردا نداشتم ...اوایل زندگی تا چند سال همش جنگ و دعوا و اعصاب خوردی 

ولی خب خودم قشنگ متوجه می‌شدم هر چی سنم می‌ره بالاتر چقدر خانوم تر باتجربه تر و پخته تر میشم 

الان خواهرم یا دخترای خواهر شوهرم تو سن بالای ۲۵ـ۲۶ ازدواج کردن دارم میبینم چقد قشنگ زندگیشونو بلدن مدیریت کنن

سن ات کم باشه

فاصله سنی ات هم با شوهرت زیاد باشه که خیلی سختتر میشه

همه فکر نمیکنن سن کم ازدواج کردی دیگه وقتی ازدواج کردی همه انتظار رفتار پخته و خانومانه و با درایت ازت دارن مخصوصا خانواده شوهر

یه کم زیاد بگوبخند کنی و شورشو ق جونی ات رو ببینن ازت ناراضی میشن

بعد از چند سال هم میبینی جوونی نکردی خوش نگذروندی از ته دل نخندیدی

دور و ورم هر کی دیدم یکم افسرده بودن  البته خوشون خیلی پز میدن ولی خب یکم افسرده ترن البته خوبی هم داره مثلا دیگه بهشون نمیگن ترشیده 

یا حسای خوبو زودتر درک میکنن 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
شوهرت اخلاقش خوبه؟ چندسال اختلاف سنی داشتید

نه زیاد ۱۱ سال اوایل خوب بود ولی بعد یه مدتی انگار معیارای من عوض شد و دیگه نگاهم به زندگی عوض شد فهمیدم به دردم نمیخوره که دیر شده بود دیگه ۹ ساله ازدواج کردیم دوتا بچه داریم

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

من ۱۹ سالگی ازدواج کردم خوبی نداره اصلا 😅😅خیلی خیلی بچه بودم و بی تجربه و بی سیاست چون تجربه ی دوس ...

عزیزم🥲 شوهرت اخلاقش چطور بود؟ اونم سنش کم بود؟

من ۲۴ سالگی کم سن ترین شخص کل فامیل بودم موقع ازدواج ما دختراشون سن پایین شوهر نمی کنن بد می دوننباب ...

خداروشکر

سن ات کم باشهفاصله سنی ات هم با شوهرت زیاد باشه که خیلی سختتر میشههمه فکر نمیکنن سن کم ازدواج کردی د ...

نه فاصله سنی کم اصلا خوب نیست.....همش دارم افسوس میخورم کاش با یه مرد سن بالا ازدواج میکردم

اونا دیگه دنبال تفریح الکی و تنوع نیستن

رفتاراشون پخته و عاقلانست

خانواده های فضول و سرکش ندارن