2777
2789
عنوان

خاطره از اولین باری ک پریود شدین

389 بازدید | 55 پست

خودم ک تو حموم بودم خیلی عادی شذمو کردم بیرون و داد زدم ک مامااان پریود شدمممم😂🫴و مامانمم نوار و اینا داد و بهم گف ک چیکارا بکنم.. 

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خونه مامان بزرگم بودم برف می‌بارید صبح بیدار شدم رفتم دسشویی خون دیدم فقط گریه زاری میکردم ترسیده ...

الهی😂👀

یکی تعریف میکرد می‌گفت نوار رو برعکس گذاشته😂😐چسبش رو بوده فکرشو کن

اره یسری دیگم شنیده بودم یکی همچین کرده😂

نمیفهمیدم چی هست😐یکم خون داخل شورتم دیدم ار مدرسه اومده بودم کلاس ششم بودم😐💔🤍بعد مامانم اولش گفت چیزی نیست بعدش کلی دعوام کرد😐که دیگه قد نمیکشی حتی منو هم زد نمیدوسنتم فقط گناه من اون وسط چیه😐💔بعد هم یادم داد نوار بزنم و بعدش فهمیدم چیه و به این میگن پریود شدن😐💔

نمیفهمیدم چی هست😐یکم خون داخل شورتم دیدم ار مدرسه اومده بودم کلاس ششم بودم😐💔🤍بعد مامانم اولش گفت ...

عام یکم بد برات شروع شد، اون غرغرا عادیه مامان منم میگف😂😂