2777
2789
عنوان

خاطره از اولین باری ک پریود شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 55 پست

😂😂😂منم ولی فرق داشت دستشویی بودم که فهمیدم کل خانواده رو خبردار کردم اون موقع ماه رمضان بود یادمه باصدای بلند گفتم ای روزم باطل شد پریود شدم بدبخت شدم😂😂😂😂💔

اون موقع۱۴بیشترنبودم💔😣

خیییلی بد بود. با مامانم اصصلا راحت نبودم که بهش بگم.. اینقدر گریه میکردم توتنهایی..مامانم خودش فهمید ولی اونم ازمن کم روتر وخجالتی تر...نوار خرید گذاشت تو چمدون لباسهام بدون اینکه حرفی بزنه

پارسا پسرمامان😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تابستونه کلاس دوم راهنمایی شدم یعنی همه دوستام شده بودن من نه بعدش دیدم زیر دلم خیلی درد میکنه قرص خوردم بعدش دیدم خونریزی دارم پارچه برداشتم استفاده کردم چون روم نمیشد به مامان خدابیامرزم بگم بعدش دوروز بعد لک افتاده بود روی تشکم مامانم فهمید و گفت مبارکه بعدش برام نوار بهداشتی خرید و استفاده کردم

من خونه مامان بزرگم بودم برف می‌بارید صبح بیدار شدم رفتم دسشویی خون دیدم فقط گریه زاری میکردم ترسیده ...

با اینکه یادمه داخل مدرسمون کلی توضیح میدادن😐ولی نمیدونم چرا وقتی اولین بار شدم نفهمیدم چیه😐💔😂میگفتن پریودی برای دختر و...... نمیگفتن از کجا میاد یا چی میشه 😂

خیلی بد بود من هیچ تصوری نداشتم من خیلی دختر چشم و گوش بسته بودم مامانمم به جای اینکه منو آروم کنه بگه یه چیز عادیه از یه سری پیرزن خرافاتی قدیمی شنیده بود که بلافاصله اگر انگشتشو ببری بذاری توی نمک بگی می‌فرستمت مکه سه سال دیگه بیا این اتفاق می‌افته جوری به من با غضب نگاه کرد بعدشم دست منو گرفت برد انگشتمو کرد توی ظرف نمک و بعدش گفت بگو این جمله‌ای رو که دارم میگم تا دو روز تمومم به من غضب می‌کرد همش چشم غره می‌گرفت من انقدر ترسیده بودم فکر می‌کردم کار اشتباهی کردم که این اتفاق افتاده قایمکی زیر پتو توی دستشویی توی حمام گریه می‌کردم سیلی می‌زدم تو صورت خودم خودمو بشکون می‌گرفتم انقدر گریه کردم انقدر به خودم لعنت فرستادم و بعدها فهمیدم یه چیز فوق العاده عادی بوده تو بدن هر زن سالم و نرمال این اتفاق می‌افته  مادرمو هیچ وقت نمی‌تونم بابت این کاری که باهام کرد ببخشم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

با اینکه یادمه داخل مدرسمون کلی توضیح میدادن😐ولی نمیدونم چرا وقتی اولین بار شدم نفهمیدم چیه😐💔😂می ...

وای منم هنگ بودم از کجاس😂

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او"....