2777
2789

معلوم نیست اینجا استخدام شم یا ن چون کادر نیرو هاشون تکمیله فعلا میخوام کاراموزی برم. چکار کنم چکار نکنم

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️

ضرر ک نداره،تهشم میری جای ریگه با تجربت استخدام میشی

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ضرر ک نداره،تهشم میری جای ریگه با تجربت استخدام میشی

میترسم جایی نیرو نخوان. کلا چند تا داروخانه نزدیکمونه

میترسم جایی نیرو نخوان. کلا چند تا داروخانه نزدیکمونه

نمیشه ک

حتما جاهایی هستن ک نیرو بخوان

بعدشم حالا ی کم دورتر بری ب جایی بر نمیخوره

کارم ک برات جور نشه اطلاعات پزشکیت میره بالا

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
نمیشه کحتما جاهایی هستن ک نیرو بخوانبعدشم حالا ی کم دورتر بری ب جایی بر نمیخورهکارم ک برات جور نشه ا ...

ن من باید برم سرکار درحال حاضر ی دانشجوی بی پولم 🥲

شهری که من هستم ..یکی از شغل های خوب محسوب میشه 

دیدم ک یک شیفت میرفته بیمه هم بوده .. اگر داروخانه ی بیمارستان باشه که خیلی بهتره درآمدش بیشتره

حالا شاید بعضی جاها دو شیفت باشن

شهری که من هستم ..یکی از شغل های خوب محسوب میشه دیدم ک یک شیفت میرفته بیمه هم بوده .. اگر داروخانه ی ...

تهرانی؟