2777
2789
عنوان

خاطره از اولین باری ک پریود شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بد بود من هیچ تصوری نداشتم من خیلی دختر چشم و گوش بسته بودم مامانمم به جای اینکه منو آروم کنه ب ...

🙂🙂💔

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

قرار بود برم حموم، قبلش رفتیم دسشویی خون دیدم 

به مامانم گفتم داره خون میاد

بعد رفتم حموم و وقتی اومدم بیرون مامانم نوار رو به لباس زیرم چسبونده بود 

بعد منو فرستاد خونه خالم کلاس آموزشی پریود😂

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
قرار بود برم حموم، قبلش رفتیم دسشویی خون دیدم به مامانم گفتم داره خون میادبعد رفتم حموم و وقتی اومدم ...

سپرد ب خاله😂💔

خیییلی بد بود. با مامانم اصصلا راحت نبودم که بهش بگم.. اینقدر گریه میکردم توتنهایی..مامانم خودش فهمی ...

چه عجیب بودین تو ومامانت 😂😂

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

🙂🙂💔

خیلی دلم گرفت یادم افتاد 

فکر کن یه دختر بچه ۱۳ ساله برای اولین بار پریود شده بودم برای اولین بار با همچین صحنه‌ای روبرو شده بودم بعد رفتار مادرمو دیدم بعد جالبه مامان من اصلاً به من غسل کردن و نمی‌دونم اینکه تو این تایم چی بخورم چی نخورم و یاد نداد فقط این انگشت کردنه توی نمک رو خوب یادش مونده بود به من یاد داد یه وقتایی فکر می‌کنم چطور انقدر بی‌رحم بود چطور این کارو با من کرد من تو اون عالم بچگی فکر می‌کردم کار اشتباهی کردم که همچین اتفاقی افتاده از خدا برای خودم طلب مرگ می‌کردم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

خیلی دلم گرفت یادم افتاد فکر کن یه دختر بچه ۱۳ ساله برای اولین بار پریود شده بودم برای اولین بار با ...

:))! شاید مامان خودشم همچین بود و مامان خودشم رفتار درستی نداشته و مامانتم رفتار درست رو تو اون شرایط نمیدونسته

خیلی بد بود من هیچ تصوری نداشتم من خیلی دختر چشم و گوش بسته بودم مامانمم به جای اینکه منو آروم کنه ب ...

وای ازبین همه خاطره ها این بدترینشون بود ما دخترا چقدررر مظلومیم 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

سپرد ب خاله😂💔

وقتی خالم گفت از این به بعد هرماه میشی هنگ کردم😂

علاوه بر آموزش تو صورتم هم زد (میگن دختر برا اولین بار پریود میشه باید بزنن)

دخترخالم نوار گذاشتن و بهم یاد داد

پسرخالمم گیر داده بود این چرا دراز کشیده چشه مریض شده😂

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
وای ازبین همه خاطره ها این بدترینشون بود ما دخترا چقدررر مظلومیم

خیلی هول شده بودم 

یه همچین تاپیکی رو دقیقاً سه سال پیش تو نی نی سایت زدن ببین باورت نمی‌شه خاطره من انقدر ناراحت کن دست انقدر خاطره‌های از خاطره من ناراحت کننده‌تر بودن من تا ۳ نصف شب داشتم گریه می‌کردم به حال خودمون چقدر ما دخترا بدبخت و بیچاره هستیم و جالبیش اینه که این تحقیرها از سوی مادرامون بهمون تحمیل می‌شد اونم به خاطر چیزی که واقعاً قانون طبیعت زنه یک چیز خیلی عادیه توی بدن ما

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

خیلی دلم گرفت یادم افتاد فکر کن یه دختر بچه ۱۳ ساله برای اولین بار پریود شده بودم برای اولین بار با ...

خوانواده انتظار دارن بچشون پریود نشه یا سن 15و 16 سالگی بشه که این اصلا امکان نداره🤦🏻‍♀️بنظرم همه تو سن 12 یا 13 میشن بعد به خاطر اینکه دیگه فرد قد نمیکشه کلی سرزنش میکنن همونم تازه از علم غلط بنظرم