2777
2789
عنوان

دلم پیتزا میخاد🥲💔

156 بازدید | 25 پست

ظهر ب دختر خالم گفتم ناهار چی دارین عکس پیتزاشو فرستاد اصلن تو فکر پیتزا نبودم بدجوری دلم میخاد تا حد مرگگگ هیچس پول ندارم موادو فرم نداریم ک درست کنم فک کنم دینم افتاد گردنش با این دلم چیکار کنم🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم میخوام🥲🥲🥲🥲

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

سلام خانوما کسی هست من چند تا تاپیک اونو گزارش بزنم اونم چندتا از منو؟،

وقتی به ده نفر برسد تعداد گزارش زنها اون تاپیکا میپره🌱❤️

چیزی هم نمیشه فقط برای عنوان گزارش بنویسید سلام میشه پاکش کنید ممکنه لو برن ...منم همینو مینویسم

وا کنترل کن مثل من برو آب بخورز

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

عزیزممم منم پسرم عکس دید میگ میخام احتمالا شب بخرم براش 

حالا خودم یه تخم مرغی چیزی میخورم و سر میکنم😁😄

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
عزیزممم منم پسرم عکس دید میگ میخام احتمالا شب بخرم براش حالا خودم یه تخم مرغی چیزی میخورم و سر میکنم ...

برای خودتم بخر خب🥲🥲

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اگه پول داری یه مقدار کمی پنیر پیتزا بخر 

نون لواش یا سنگک بنداز توی ماهیتابه نچسب 

یکم چربش کن 

سیب زمینی سرخ کن 

اگه موادی از پیتزا داشتید بریز 

اگه نداشتید همونونمک فلفلو پنیر پیتزا بریزو درشو ببند تا اب شه