2777
2789
عنوان

حرف بدی به نامزدم زدم آیا

117 بازدید | 8 پست

خانواده اش اومدن برای تعیین مهریه میخواستن مهریه نقدی تعیین کنن که پدر و مادرم زیر بار نرفتن منم به نامزدم گفتم انگار پدر و مادرت راضی نیستن هیچ ارزشی برای من قائل نیستن آخه مهریه نقدی چیه چ ارزشی داره یعنی اینقدر من براشون بی ارزشم؟اگه نمیخوان منو چرا ادامه میدن تمومش کنیم که بهتره

حتی هفته ی پیشم یهو تصمیم گرفتن ما رو ببرن پیش مشاوره خواهرشم اومد که مطمئن باشه بهشون دروغ نمیگیم در حالی که قبلا ده جلسه مشاوره رفته بودیم یکماه مونده به عقدمون یهو تصمیم گرفتن ما رو ببرن باز مشاوره کاملا مشخصه دلشون راضی به ایت وصلت نیست

وضعشون خوبه ها ولی نمیفهمم چرا اینجوری میکنن آخر بزور پدر و مادرم کردنش ۸۰ تا سکه🥲🥲🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهر گلم ۸۰ تا باور کن کم نیست.اصلا باشه ۱۸۰۰ تا مگه توی زندگیت تاثیری داره؟شما باور کن برا داواشتم بری خواستگاری ترس مهریه برت میداره

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

خواهر گلم ۸۰ تا باور کن کم نیست.اصلا باشه ۱۸۰۰ تا مگه توی زندگیت تاثیری داره؟شما باور کن برا داواشتم ...

۸۰ تا که‌اوکیه

اونا اولش نیخواستن بذارن ۸۰۰ میلیون پول نقدر این پدل تا چند سال دیکه چ ارزشی داره همین الانم هیچ ارزشی نداره

۸۰ تا که‌اوکیهاونا اولش نیخواستن بذارن ۸۰۰ میلیون پول نقدر این پدل تا چند سال دیکه چ ارزشی داره همین ...

حرکتشون درست نیست قبول دارم.ولی ببین زندگی واقعی همین شکلیه.تضاد منافع وجود داره

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《