2777
2789

اما روح و روانم بازم آشفته هست و فکرم وسط درس درگیر.  

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

یه چرخه هست که بهم ربط دارن

وقتی درس نخونی استرس میاد سراغت

و استرس نمیذاره درس بخونی

خیلی جاها نمیتونی استرس و کنترل کنی ولی میتونی اون یکی عامل و انجام بدی که استرس از بین بره

با هرروز درس خوندن حتی روزی 7 ساعت به مرور حال بدت از بین میره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید کمال گرایی وسواس داری میگی و میگینه اینجور نمیشه باید از ریشه باشه و فلان بیسان 

ایا انقدر ضعیف هستی که از پس یه درس خوندن بر نیای؟! خودت ازش قول ساختی و ازش شکست میخوری فکر کن یه سی ساله هستی مه میخوای این کتاب رو بخونی اون ادم سی ساله عاجز نیست اتفاقا میگه چقدر آسون یادش بخیر کاش همین درسارو داشتم الانم 

اینکه وسطش حواستون پرت میشه از یه مشاور کمک بگیرید که روش خواندن درس به روش درست رو یادتون بده شابد اونو بلد نیستید 

مغزی که فایل باز زیاد داره و دوست داره به همه چی همزمان فکر کنه به هیچی نمیرسه 

فایل های مغز رو‌ دسته بندی کنید و اسم گذاری و پوشه بندی و حل کنید خلاصه تا فایل بازی نمونه و حواس پرتی ایجاد نشه 

خودتونرو با کسایی مقاییه کنید که با لذت درس. میخونن و براشون سخت نیست و لذت بخشه با شوق وقتی بیرون بودن بگن برگردم خونه برم درس بخونم 

یه همکلاسی داشتیم تابستان درسای یال اینده دانشگاهشو میخوند 

مخ بود معدل الف و شاگرد ممتاز دانشگاه حسابی جایزه و کادو و امتیاز و شخصیت درست خسابی بین بچه ها داشت حتی ولی اوتایی که ذری نمیخوندن به چشم یه بدرد نخور نگاشون میکردن و اینم نبود پخمه باشه رل زد و ازدواحم کرد با سن کم توی دانشگاه چون هووووش بالایی داشت و زرنگ بود و منفی بافی نمیکرد و خودشو در گذشته که اتفاقا بشدت گذشته سباهی داشت دفن نکرده بود

یه چرخه هست که بهم ربط دارنوقتی درس نخونی استرس میاد سراغتو استرس نمیذاره درس بخونیخیلی جاها نمیتونی ...

البته ذهنم درگیره خانوم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

البته ذهنم درگیره خانوم

وسواس نداری؟

همینکه شروع کردی عالیه ولی میتونی با یه روانشناس صحبت کنی خیلی مفیده

یه چیز دیگه هم بگم تا جایییی ک میتونی به خودت لیبل نزن

نگو من وسواس دارم من تمرکز ندارم

خیلی جاها چیزا چیزی جز برچسب زدن نیست

درگیری ذهنت مربوط به خود درسه؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

شاید کمال گرایی وسواس داری میگی و میگینه اینجور نمیشه باید از ریشه باشه و فلان بیسان ایا انقدر ضعیف ...

جمله اخرت طلاییه

کسی که خودش و تو گذشته دفن کنه میبازه

شاید کمال گرایی وسواس داری میگی و میگینه اینجور نمیشه باید از ریشه باشه و فلان بیسان ایا انقدر ضعیف ...

خوب چون یک سال درس نخوندم جدی افسرده هستن

وسواس نداری؟همینکه شروع کردی عالیه ولی میتونی با یه روانشناس صحبت کنی خیلی مفیدهیه چیز دیگه هم بگم ت ...

وسواس درسی فکری 

برنامه ریزی هم ندارم

جمله اخرت طلاییهکسی که خودش و تو گذشته دفن کنه میبازه

من دفع کردم خانوم حال روحیم خرابه من دو هفته پیش خ و د ک ش ی کردم

برنامه ریزی هم ندارم

با احترام به هیجا نمیرسی و بیشتر در غم باش وقتی خدت میخوای غمگین باشی هیچ امامی نمیتونع تورو بکشه بیرون از این حالت تا خودت نخوای خودت فوی هستی ولی نمیدونی و تا نخوای بلند نشی همینجا جاته

با احترام به هیجا نمیرسی و بیشتر در غم باش وقتی خدت میخوای غمگین باشی هیچ امامی نمیتونع تورو بکشه بی ...

شما مشاور هستی