کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مثلا اموزش تزریقات بگیرم . بعد مدرک بدن با اون مدرک چیکار میتونم کنم؟ میشه برم درمانگاه کار کنم؟
فکر نکنم برای تزریقات بشه
مگه بری منشی مطب بشی
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
بعد اون مدرک و چیکار میتونم کمم؟ مثلا تزریقات یاد بگیرم بعد میتونم تو درمانگاها کار کنم؟
عزیزم با مدرک فنی نمیشه پرستار شد یا تزریقاتی شد چون مسائلی مثل تداخل دارویی رو اگر سواد دانشگاهی و تخصصی نداشته باشی و اتفاقی باعث آسیب و مرگ کسی بشی مجبوری دیه پزداخت کنی و خطرناکه این توصیه یه پرستار بوده که با مدرک فنی نرید تزریقات کنین ممکنه آسیب بزنین به افراد
یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼
نگاه کردم الان طراحی و اینچیزاهم توش بودمن یچی میخوام که ایندمو تضمین کنه
اره دیگه راجع بهشون تحقیق کن دیگه