2777
2789
عنوان

منظور از جهاد دانشگاهی چیه دقیقا

108 بازدید | 14 پست

متوجه نمیشم یعنی چی میگن برو از طریق جهاد دانشگاهی یاد بگیر !!! باید برم دانشگاه ؟ باید حتما لیسانس داشته باشی؟

دو کاربر تو ی اکانت❣️

میری خود جهاد دانشگاهی شهرتون 

اونجا دوره برگزار میکنن و مدرک معتبر میدن 

دوره هاش هم از یه جلسه تا چند روز متغییره 

بستگی به آموزشت داره 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میری خود جهاد دانشگاهی شهرتون اونجا دوره برگزار میکنن و مدرک معتبر میدن دوره هاش هم از یه جلسه تا چن ...

مثلا اموزش تزریقات بگیرم . بعد مدرک بدن با اون مدرک چیکار میتونم کنم؟ میشه برم درمانگاه کار کنم؟

دو کاربر تو ی اکانت❣️
نه عزیز من اسمش جهاد دانشگاهیه ولی ربطی به مدرک تحصیلی ندارهصرفا میری اموزش میبینی و مدرک فنی میگیری ...

بعد اون مدرک و چیکار میتونم کمم؟ مثلا تزریقات یاد بگیرم بعد میتونم تو درمانگاها کار کنم؟

دو کاربر تو ی اکانت❣️
مثلا اموزش تزریقات بگیرم . بعد مدرک بدن با اون مدرک چیکار میتونم کنم؟ میشه برم درمانگاه کار کنم؟

فکر نکنم برای تزریقات بشه 

مگه بری منشی مطب بشی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

نبابا منشی نمیخوام 😐

کلا یه بار به جهاد دانشگاهی سر بزن 

لیست دوره هاشونو بگیر 

چیزای خوبی دارن 

اپرانور لیزر و فیشیال هم میتونی بری 

بعد اون مدرک و چیکار میتونم کمم؟ مثلا تزریقات یاد بگیرم بعد میتونم تو درمانگاها کار کنم؟

عزیزم با مدرک فنی نمیشه پرستار شد یا تزریقاتی شد چون مسائلی مثل تداخل دارویی رو اگر سواد دانشگاهی و تخصصی نداشته باشی و اتفاقی باعث آسیب و مرگ کسی بشی مجبوری دیه پزداخت کنی و خطرناکه این توصیه یه پرستار بوده که با مدرک فنی نرید تزریقات کنین ممکنه آسیب بزنین به افراد

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

کلا یه بار به جهاد دانشگاهی سر بزن لیست دوره هاشونو بگیر چیزای خوبی دارن اپرانور لیزر و فیشیال هم می ...

نگاه کردم الان طراحی و اینچیزاهم توش بود

من یچی میخوام که ایندمو تضمین کنه

دو کاربر تو ی اکانت❣️
نگاه کردم الان طراحی و اینچیزاهم توش بودمن یچی میخوام که ایندمو تضمین کنه

اره دیگه راجع بهشون تحقیق کن دیگه