2777
2789
عنوان

دوستانی ک دیسک کمر دارن بیان

77 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من ۱۸ سالمه و یک ماهه ک درگیر کمر دردم

کمرم ب شدت موقع حرکاتی مثل خم شدن یا نشستن طولانی درد میگیره و تیر میکشه 

اما پاهام درگیر نیست

ب علاوه کار سنگین هم نکردم اصلن 

فقط تابستون کتابخونه درس خوندم اونم ساعات طولانی 

بنظرتون دیسک کمر دارم؟

دکتر هم رفتم ب جواب قطعی نرسیدم 

کلی روحیه ام رو از دست دادم

شما دیسکتون با چ علائمی شروع شد؟

دیسک کمر معمولا درد در ناحیه کمر و یه سمت از لگن و باسن و بی حس شدن یا گز گز پا هست

دیسک گردن درد شونه و دست و بی حسی دست هست

بنظرم ضعف عضلات گرفتی

دکتر رفتی گفت سالمی؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من م با نشستن رو زمین خیلی درد دارم ولی ایستاده و خوابیده خیلی خوبم سنگین هم نباید بلند کنم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

دیسک کمر رو که همه دارن اگر منظورت مشکل دیسک کمره که تو این سن فکر نکنم شدید باشه چون منم یه مدت درگیرش بودم.

روی نشستنت دقت کن پیاده روی کن اگر درد نمیگیره.اگر فرصت کردی استحر برو استخر برا کمر درد خوبه.

اگر دیدی ادامه پیدا کرد برو دکتر

گوشت گوسفند بدون مواد بزار رو اتیش بخور با چربی زیاد و جگر خیلی بهتر میشی، قرص امگا سه هم همراه ناها ...

ایشالا انقدم گرونه گوشت ماشالا 

ولی خب واجبم هست دیگع 

همه مریضیا از نخوردن گوشت خدا نگذره

ضعف عضلات ممکنه انقدم طولانی بشه؟

خب وقتی تقویت نشی ممکنه علائمش مثل تو باشه

برای تشخیص دقیق باید بری دکتر جراح مغز و اعصاب

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

عاره رفتم پیش جراح مغز و اعصاب 

برام رادیولوژی نوشت 

انجام دادم گفت نرمالی مشکلی نداری گف اعصابت هم خیلی تاثیر داره برا اعصابم قرص داد گف اگ ی ماه دیگ بهتر نشدی برو ام ار ای حالا نمیدونم دیسک مشخصه از تو رادیولوژی یا نه

عاره رفتم پیش جراح مغز و اعصاب برام رادیولوژی نوشت انجام دادم گفت نرمالی مشکلی نداری گف اعصابت هم خی ...

دیسک داخل رادیولوژی مشخص میشه ولی ام ار ای دقیقتره

اعصاب هم میتونه موثر باشه اتفاقا

داروتو بخور ریلکس کن اگه خوب نشدی ام ار ای دیگه

پ.ن. ببین در این حد بهت بگم که یه نفر از درد اعصاب نمیتونست حتی دستشو درست بلند کنه وقتی اضطرابش برطرف شد دردش هم خوب شد