2777
2789
عنوان

دوستانی ک دیسک کمر دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 20 پست
دیسک داخل رادیولوژی مشخص میشه ولی ام ار ای دقیقترهاعصاب هم میتونه موثر باشه اتفاقاداروتو بخور ریلکس ...

مرسی از راهنماییت عزیزم ایشالا باید رو خودم کار کنم♥️

خفیفه؟پاتونم درد داره؟

اره خفیفه برا همبن فعلن عمل نمیخواد به پام نه نمیزنه ،یه سری داروهای غضروف ساز و اهن و منیزیم اینا هر چند وقت یه بار میخورم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خفیفه برا همبن فعلن عمل نمیخواد به پام نه نمیزنه ،یه سری داروهای غضروف ساز و اهن و منیزیم اینا ه ...

وای خدایا🥲🥲🥲 

من همش با خودم میگم ن عروسی رفتم ن زایمانی داشتم 

خیلی نگرانم 

ایشالا بهتر بشید

زمانی که مقدار بیرون زدی دیسکت مشخص شد عضلات لگن و کمری تقویت کن حتما فیزیو تراپی اب درمانی برو 

یه سر به مرکز ستون فقرات آبادیس بزن حتما کمک و راهنماییت میکنن توی خیابون شریعتیه