برای دوقاشق چای خوری آرد برنج و یه فنجون آب چقد باید بریزم شیر خشک
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چه جالب دقیقا من دیشب با شیرخشک درست کردم عالی بود من یک لیوان شیر و نشاسته گندم و شکر رو باهم مخلوط کردم بعد 5پیمانه شیر خشک ریختم داخلش رو گاز گذاشتم تا سفت شه خیلی خوشمزه شده بود امروزم درست میکنم شیرخشک من نان بود
تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟ کلمه اول را دوباره بخوان
سلام گلم با شیر خشک فرنی درست نکن فک کنم بد بشه...از سرلاک استفاده کن خیلی خوشمزه تره و مخصوص همین ...
یعنی فرنی با آر برنج و آب درست کنم بعد توش پودر سرلاک بریزم؟چقد باید بریزم ؟
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
آخرشم که پخت یعنی نمیشه بریزم یا بذارم سرد بشه بعد
آرد و برنج و با آب بپز کامل از روی حرارت که برداشتی یه کوچولو ولرم شد یک تا دو پیمانه شیر خشک بزن
بدون آب؟