یک ساعت پیش سر فحش کشید بهم گفت ج نده اینا نپختن گفت میام سیخ میکنم تو شکمت دروغ میگه پخته بودن گفت دماغتو میام ی وری میکنم واست منم هیچی نگفتم رفت تو حیاط خواهرم تهدید کرد که میکشش
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم با نظرت موافقم. کاملا بنظرم درست میگی ادم همیشه باید در برابر ضربات روحی دیگران قوی باشه و فقط خودش براش مهم باشه چون تنها کسی که تا اخر عمر باهاش میمونه خودشه
اره دقیقا اما اگر بقیه بزارن مثلا بابا من نزاش برم دانشگاه
عزیزم من تجربه ی این که پدر مادرم از لحاظ درسی و یا مالی برام کم بذارن ندارم ولی تجربه ی منت سر همونا رو دارم. سر یه مدادم با ادم دعوا میکنن. شما بازم سعی کن بقیه ی زندگیت رو بدون توجه زیاد به اونا با خوشحالی و موفقیت بگذرونی. ارزوی خوشبختی برات دارم
اره بخدا من یکبار بابام بهم گفت واقعا تو بی تربیتی. همین تنها توهینی ک بابام بهم کرد توی زندگی فقط ه ...
بخدا قسم بهم گفت کس و جن ده توام مثل مادرت میخوای ک س بدی بری پیش مادرت خونه خالی راه بندازی بعد الکی رفت ب خواهر کوچیکم گیر داد گفت بزرگه دیپلم گرفت فک کردی مزارم توام بگیری و به خواهرمم فحش میداد ماهم هیچی نمیگفتیم فقط نگاش میکردیم من پا شدم رفتم تو اتاق گفت بیا بیرون وگرنه سیخ میکنم تو شکمت گریه نکن فکر کردی گول گریه هاتو میخورم توام بهمون گفت شمام از ک س همون زن زدین بیرون بخدا قسم خیلی توهین کرد بهمون سر ی کباب
تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن
لینگ کانال امۻامه👇
آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید