2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم نهمم.

سعی کن اول فصل رو شروع کنی لغات بخونی و بعد بری سر درس

گرامر هارو بخون اگه متوجه نشدی حتما توی اینترنت بزن توضیحشون رو

کانورسیشن رو اگه باید حفظ کنی حفظ کن و لغات مهمی که توی کانورسیشن گفته رو تمرین کن 

امسال چیز سختی نداره افعال توبی رو داره که پایه زبان یادگیری افعال توبی هستش ی توضیح کوچیک بخوام بهت بدم 

ما توی فارسی به (من تو او ما شما انها) میگیم شناسه توی همه زبان ها با این شناسه کار داریم میدونیم که من و تو او مفرد هستش یعنی برای یکنفر به کار میره و ما شما انها برای چند نفر به کار میره 

فعل توبی به معنی بودن هستش و دو نوع جمله میشه باهاش ساخت جمله مثبت و منفی

افعال توبی از am و isوare تشکیل میشن 

امسال چیز سختی نداره افعال توبی رو داره که پایه زبان یادگیری افعال توبی هستش ی توضیح کوچیک بخوام بهت ...

ما توی فارسی میگیم

من هستم 

یا میگیم او هست 

انها هستند 

ما هستیم 

شما هستید 

توی اینگیلیسی هم از ضمیر استفاده می‌کنیم و برای هستم و هست و هستند و هستیم و هستید از افعال توبی یعنی am.is.areاستفاده می‌کنیم 

ضمیر که میدونی چیه درسته؟اگه نمیدونی بهت میگم ضمیر به جای اسم میشینه 

توی اینگیلیسی برای جمله سازی برای کلمه ایی که ضمیرش من هست از iاستفاده میکنیم و فعل توبیش میشه am

و برای مفرد یعنی او و از ضمیر او برای زن و مرد استفاده میشه ما توی فارسی زن و مرد رو فقط او در نظر می‌گیریم ولی توی اینگیلیسی مرد رو he 

زن رو sheدر نظر میگیرم 

و توی اینگیلیسی ما برای اشیا هم یک ضمیری داریم به اسم it 

که همه اینا ها مفرد هستند و فعل توبی اون isهست 

و برای جمع که مثل ما که ضمیرش we 

شما you

انها they 

که همشون جمع هستن از are استفاده می‌کنیم 

ما توی فارسی میگیم من هستم یا میگیم او هست انها هستند ما هستیم شما هستید توی اینگیلیسی هم از ضمیر اس ...

مثلا میگیم 

I am من هستم 

He is او(مرد هست)

She او(زن هست)

It is(آن اشیا هست)

We are ما هستیم

You are شما هستید

They are آنها هستند

مثلا I am happy من خوشحال هستم 

اگه بخوای همینو منفیش کنی و بگی من خوشحال نیستم 

کنار افعال توبی not اضافه میکنی مثلا 

I am not happy