2777
2789

راننده تاکسیا مثل امروز  ازم خواستگاری میکنن و میگن زیبایی

اونایی که سنشون ۵۰ ۴۵ اینطوریاس

مثلا جایی میرم مردای سن بالا ازم خوششون میاد و میگن فلانی رو(من) بگیریم برای فلانی 

ولی زیاد پسرا سمتم نمیان برای پیشنهاد🤔

خیلی برام سواله 

مگه پسرا چطور دختریو میپسندن این روزا

که مردا ازم خوششون میاد و برای پسرشون خواستگاری میکنن ولی پسرا خودشون زیاد سمتم نمیان که سنشون کمه

من چرا سلیقه ی قدیمی هام 😐 ولی نسل جدید نه🤔

بااجازه استارتر برای حذف عکس کدوم نی نی یا روتگ کنم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم 

شاید استایلت اولدمانیه

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

یه اصطلاحی هست میگن طرف قیافش بازاری پسنده کسایی که چهره پر و تپل دارن

امروزیا فک کنم بیشتر لاغر پسندن باز نمیدونم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چند سالته، کاش عکس بذاری

۲۷

از نظر خودم خیلییی معمولیه قیافم حتی ازنظر خیلیا شاید

نمیگم خوشگلم ولی چرا پسرای امروزی سمتم نمیان زیاد ولی مردای نسل قدیم ازم خوششون میاد😐

پسرا دیگه جرات نمیکنن زن بگیرن .گرونی

بااجازه استارتر برای حذف عکس کدوم نی نی یا روتگ کنم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
چند سالته، کاش عکس بذاری

وقیح  برمی‌داره  میزاره  اینستا

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
۲۷از نظر خودم خیلییی معمولیه قیافم حتی ازنظر خیلیا شایدنمیگم خوشگلم ولی چرا پسرای امروزی سمتم نمیان ...

قیافه ت چند میزنه؟ هیکلت چطوره

امضا ندارم اثر انگشت زدم

احتمالا ساده و سنگین هستی، پسرا مخصوصا اونا که دنبال دوستین دنبال داف و پلنگن

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار