2777
2789
عنوان

متاهلا خواسته شوهرم عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 8220 بازدید | 216 پست
مردسالاری فرق داره بعضی خانواده ها زن سالاری هست همه پولهای مرده رو زنه برمیداره و .‌‌..بعضی خانواده ...

خودارایی مستهجن چیه😂😂😂

حالا از کجا معلوم شوهر این بدبخت گفته مستهجن باش😂😂😂

وسیله چشم چرانی قرار دادن نمیدونم چرا نمیتونم باش ارتباط بگیرم 

حالا گفته دوس داره شیک و مرتب و باارایش باشه سلاخیش نکرده ک برای دیگران مستهجن باش😂😂

شاید قیافه ی اسی کمی بی روحه مث من باارایش خوب میشه

بعدم واقعیت اینه ک مردا حافظه ی بصری قوی ای دارن ناخوداگاه ذهنشون زنهای دیگرو با همسرشون مقایسه میکنه وقتی همه ارایش دارن زنشون نداشته باشه ذهنشون بد ارزیابی میکنه چنتا مطالعه طولی توی جهان نشون داده از هر ۵ مرد متاهل هر ۵ نفر به زنی ک رژ قرمز داشته ناخوداگاه نگاه کردن و باپارتنر خودشون مقایسه کردن از زنانی ک رژ رنگهای دیگه داشتن ۳ نفر از ۵ نفر و از زنانی ک رژ نداشتن ۲نفر از ۵ نفر 

شایدم شما مذهبی یا سنتی هستین در هر صورت موفق باشید 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه مردی که مدام گیر میده که اینو بپوش اونو نپوش خوبه نه مردی که اینجوری میخواد زنش تو چشم باشه،حد نرمالش اوکیه، من خودم شلوار لی میپوشم ولی مانتوم کوتاه و تنگ نیست  شال میندازم ولی موهام رو میپوشونم،رنگای شاد میپوشم آرایش ملایم هم دارم نه جلب توجه میکنم نه با یه قیافه بی روح و خسته بیرون میرم 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب همسر منم از خوش پوشی لذت میبره.از اینکه چادر بپوشم خوشش نمیاد. از رسیدگی خوشش میاد و...

اتفاقاً با چادر میشه خوش تیپ بود.

کلی از تازه عروس های فامیل ما چادری هستن.

هم خوشبخت هستن هم بسیار خوش پوش.

روسری و کیف و مانتو های زیبا میپوشن که خوب چادر کنار می‌ره گاهی و لباس هاشون پیداست که مرتبه.

چادر رنگی هاشون هم تو مهمونی ها بسیار شیک و به روز هست.

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

اتفاقاً با چادر میشه خوش تیپ بود.کلی از تازه عروس های فامیل ما چادری هستن.هم خوشبخت هستن هم بسیار خو ...

عزیزم من نقطه گذاشتم یعنی جمله قبلش تمام شد

کلی گفتم از چادر خوشش نمیاد. نگفتم میگه اگه چادر سر کنی خوش پوش نیستی

یه تعلیقی سیاسی🤕

سال پیش رفتیم مشهد من با چادر داشتم میرفتم حرم ارایشم طبیعتا نداشتم چنتا پسر موتوری افتادن دنبالم شا ...

گفتید چشم چرون به زن‌چادری نگاه میکنه ، خب نگا کنه هیچ جاش معلوم نیس ، بعد اینکه مزاحمتون شدن ، هر وری باشید مزاحم پیدا میشن پس این ربطی نداره بگید چون چادری باشید هم مزاحم پیدا میشه و راحت لباس بپوشیم هم پیدا میشه پس راحت و باز لباس بپوشم چون بلاخره تقصیر من نیس مزاحم شدن مردها ،شما واسه اقایون لباس نمی‌پوشید!!! بعد اینکه غیرت داشتن هم به معنای گیر دادن نیس ، به معنای اینکه بگه هر طوری دوس داری باش هم نیست ،غیرت برا اینه در زن و مرد که باعث بشه از گناه و کارهایی که باعث میشه زندگی خودت دچار مشکل بشه یا خدا رو ناراحت کنه فرد مقابلت رو نهی کنی 

خودارایی مستهجن چیه😂😂😂حالا از کجا معلوم شوهر این بدبخت گفته مستهجن باش😂😂😂وسیله چشم چرانی قرار ...

خوب زن سالم تو خونه خودش برای شوهرش رژ جیغ میزنه و لباس باز میپوشه و این تو ذهن شوهرش میمونه

ولی تو خیابون زن سالم رژ لب نمیزنه تا مردهای متاهل دیگه بهش چشم چرانی نکنند.

این تحقیقی که شما گفتی دقیقاً نشون میده که آرایش زنها تو خیابون باعث هیز و چشم چران شدن مردها و آسیب به زندگی مشترک شون میشه.

پس اگر همه زنها بدون آرایش تو خیابون بیان مردها میرن خونه به زن خودشون توجه می‌کنن و خانواده ها خوشبخت و سالم و بدون خیانت میشن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

عزیزم من نقطه گذاشتم یعنی جمله قبلش تمام شدکلی گفتم از چادر خوشش نمیاد. نگفتم میگه اگه چادر سر کنی خ ...

شما قبلاً چادری بودی که شوهرت راجع به چادر نظر داده ؟

تاپیک هات رو خوندم که باردار هستی و شوهرت رو از خونه بیرون انداختی....خودآرایی برای همسر ثواب هم دار ...

متوجه ربط جمله اولت به بحث نشدم

اما خب شما ک پیگیر من شدید باید متوجه این میشدید ک زن مستقل و امروزی ای هستم و بحثمم با شما بی نتیجس 

موفق باشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه اینا تفکرشون عجیبه ! فک میکنن هر چه ولنگ و باز و ... اینا باکلاس تره و با ناموس شون پز میدن ، ربط ...

زن های محجبه و پوشیده و نجیب و با وقار بهترین و با ارزش ترین زنان جامعه هستند چون هم به همسر خودشون خیانت نمیکنن هم به زنان هم جنس شون احترام میذارن و برای شوهران اونا خود نمایی نمیکنن.

شما قبلاً چادری بودی که شوهرت راجع به چادر نظر داده ؟

گفتم یه چادر مجلسی دیدم گاهی اوقات لازمه سر کنی برا بعضی جاها . گفت لباس پوشیده بپوش برای همون جاها من خوشم نمیاد از چادر

یه تعلیقی سیاسی🤕

خوب زن سالم تو خونه خودش برای شوهرش رژ جیغ میزنه و لباس باز میپوشه و این تو ذهن شوهرش میمونهولی تو خ ...

شما میتونید جلوی کل زنهای جامعه رو بگیرید ک ارایش نکنن و بخودشون نرسن؟؟ حالا ایرانو تونستین دنیا چی؟ و این که اگرم بتونین خیلی خودخواهانه میشه شما مذهبی و سنتی هستین نمیشه با شما بحث کرد چن اعتقاد خودتون رو دارید اما عموم جامعه ارایش کردنو بد نمیدونن و ب کسی واقعا ربطی نداره دوس دارید بکنید دوس دارید نه 

من خودم دوس دارم و شوهرمم خوشحال میشه بخودم برسم و به فردیت و استقلالم احترام میزاره جاییکه محدود و اذیت کنه و اگر غیر این بود ثانیه ای تحمل نمیکردم ن تنها از خونه بلکه از جهان بیرونش میکردم  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زن های محجبه و پوشیده و نجیب و با وقار بهترین و با ارزش ترین زنان جامعه هستند چون هم به همسر خودشون ...

پوشیده و محجبه نیستم ولی سعی میکنم تا حد امکان نجیب و با وقار رفتار کنم. چشمم جز همسرم کسی رو نمیبینه و بهترین زندگیم دارم. یکی از صمیمی ترین رفیقامم خدای متعال.... واقعا حرفاتون عجیبه

یه تعلیقی سیاسی🤕

اگر همه خانومها پوشیده بودن مردها نمیتونستن چشم چرانی کنن و هیز باشن و زن خودشون رو با بقیه مقایسه کنن و زمینه ناراحتی شما و خیانت و ... فراهم بشه ،(صفر و منفی نمیشه قطعاً امااا درصدش خیلی کمتر میبود) . حالا هرجوری دوست دارید باشید اماا وقتی خدا که افریننده شماس ، حتما بیشتر هم میفهمه .

اگر همه خانومها پوشیده بودن مردها نمیتونستن چشم چرانی کنن و هیز باشن و زن خودشون رو با بقیه مقایسه ک ...

ولی هیج جای قران نگفته به زندگي بقیه کار داشته باشیم 

یه تعلیقی سیاسی🤕