برعکس خیلیا ک میگن شوهرامون ممیزارن بیرون ارایش کنیم شوهرمن برعکسه میگه خوشپوش ارایش داشته باش من گاهی بهش میگم ببین این رژ زدم چقد تیرس چقد برای اون مرد توخیابدن خیره کنندس ! بدت نمیاد میگه اون مرد روزی صدبار اینارو دیده الان کسی بی ارایش نی من موافق نیستم ولی خوب از سر اجبار ارایشو دارم همیشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
به نظر من عجیب نیست منم شوهرم رژ هررنگی یا هر مدل ارایشی کنم اصلا به این فکر نمیکنه که وای الان مردا نگاهم میکنن ،همیشه هم دوس داره خوب تیپ بزنم ولی ارایش کاری نداره بکنم یا نکنم ولی بکنم بیشتر دوس داره
متولد چنده شوهرت؟ یکمشم به این ربط دارهشوهر من متولد ۸۰ هست همین مدلیه عاشق اینجوریه من بگردم
وااای خدای من دهه هشتادیام دیگه شدن شوهر😇😇😇😆😆😆
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
عزیزم غیرت به اون معنا نیست که دستور بده چی بپوشیم یا موهاتو بیرون نداری که یه مرد نبینه همین که بهت اعتماد داره میذاره شیک پوش باشی حالا نمیدونم پوشش شما چجوریه ولی به نظر من مردی که ندارم زنش شیک پوش و نذاره به خودش برسه چون بعضی مردای جامعه مریض جنسی هستن اینم اشتباه به نظر من آقای شما عجیب نیست فقط به شما احترام میذاره