2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ازت خیلی بزرگترم نزدیک 45 سالم هست ولی اگه بتونم یوقت کمک خواستی هستم

حالا ینی شما جای من بودی شهر خودت خونه میگرفتی فرضا برادر پیدات میکرد ازش شکایت میکردی؟چون از نظر قانونی من میتونم جدا زندگی کنم و اون حق مزاحمت نداره

رشت برای مهاجرت خوب نیست به نظرم هم شلوغه و اینکه آب و هواش شرجیه و احتمالن برای شما که اهل شهرکردی سخت خواهد بود

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم
حالا ینی شما جای من بودی شهر خودت خونه میگرفتی فرضا برادر پیدات میکرد ازش شکایت میکردی؟چون از نظر قا ...

اره دخترم نظر من اینه تو شهر خودت بمونی حالا رشت هم برای زندگی بیای تنوع میشه ولی اوایل مطمئنا بهت خیلی سخت میگذره تا به شهر آشنا بشی 

من خودم شهرکرد دوست دارم ولی اگه خواستم برم نمیدونم کجا

رشت شهر خوبیه مطمئن باش از اومدم پشیمون نمیشی فقط میگم تو گلسار خونه ها خیلی گرون هست چقدر برای خونه در نظر داری ؟